Resultaten voor rivier kreeftensaus

Scampi in kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-kreeftensaus

... Scampi in kreeftensaus - Pel de scampi en haal het darmkanaal eruit. Kruid ze met peper en zout. Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Laat de pan goed warm worden en bak dan de scampi langs beide zijden. Blus met cognac en de kreeftenbisque. Voeg ook de ...

Kreeftensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeftensaus

... kreeftensaus - Laat de boter smelten in een kookpot. Stoof de fijngesneden groenten even aan in de pot. Doe de garnalenkoppen erbij . Laat dit 5 à 10 minuten sudderen. Doe de bloem erbij en roer om te binden. Voeg dan de tomatenpuree, het water en de witte wijn erbij ...

Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en-kreeftensaus

... Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus - Voor Filip Peeters is het deze keer puur genieten. Sofie verwent hem met tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus of Nantuasaus. Nog geen inspiratie wat je met de feestdagen ...

Asperges met coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-coquilles

... Asperges met coquilles 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 asperges, geschild 2 eetlepels olijfolie 4 coquilles 100 g zeekraal voor 200 ml kreeftensaus 40 g boter 35 g bloem ...

Quenelles van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quenelles-van-vis

... Quenelles van vis - Snijd de vis in kleine stukken en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Cutter de vis tot een zeer fijne pasta. Voeg het ei toe en meng verder tot de pasta in een bolletje in de cutter draait. Voeg de room toe en meng verder . Laat dit mengsel minimum ...

Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en

... Bereiding Voor de tongrolletjes: fileer de tong. Snij van de staart tot de kop langs de middengraat. Hou je mes tegen de graten en snij zo voorzichtig de filet los. Zorg voor een scherp (fileer)mes. Spoel het eventuele bloed van de filets. Kruid met peper en zout. Rol ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012_05_01_archive.html

... e biet, appel, kiwi en gember, dat daarna vers voor me werd geperst. Met de zon in mijn gezicht liep ik even later terug langs de rivier, terwijl fanatieke hardlopers me voorbij snelden. Romantisch beeld compleet. Meer lezen » Geplaatst door Lies Smits op 15:13 6 reacties Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: reizen ...

Heerlijke Spaanse cassiswijn van de Hema | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/heerlijke-spaanse-cassiswijn-van-de-hema/

... gebruiken we namelijk druiven voor! Dat moet zelfs, van de Europese Unie. In dit geval druiven van de oevers van de Duero, die rivier die door Noord-Spanje stroomt en dan als Douro Portugal binnengaat. Hij heeft heel wat vineus geluk op zijn geweten. Spanjes beroemdste, duurste rode komt van de Duero en draagt de op het eerste gezicht zo on-Spaanse naam Vega Sicilia. Hema’s Alto Cruz komt van een hortje verderop en kost maar een twintigste van de prijs van die Vega. Hij spint als een tevreden kater, ruikt naar pruimen en melkchocolade en kruidigheid en sapt aangenaam door de mond. Krachtig genoeg voor stoofpotten en anders winters eetgeluk, lief voor vrienden en familie.   Alto Cruz Roble 2009, Ribera del Duero, Hema € 8,50 ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012/05/kopenhagen-krummen-og-kagen.html

... e biet, appel, kiwi en gember, dat daarna vers voor me werd geperst. Met de zon in mijn gezicht liep ik even later terug langs de rivier, terwijl fanatieke hardlopers me voorbij snelden. Romantisch beeld compleet. Tip: Krummen og Kagen (kruimels en taarten) in Østerbro ? Tijd om van alles te ontdekken op eetgebied had ik dit keer niet tijdens dit korte familiebezoek. Ik proefde slechts wat krummen, ofwel kruimels, van de stad. Ook lekker. Ondertussen bekokstoofde Noma, een dag later opnieuw uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld, andere dingen: naar het schijnt iets met een levende mier op een mousse van crème fraiche?! Doe mij dan toch maar 'gewoon' eten. Etenswaar is in Denemarken, net als drank, trouwens ee ...

Foodie in Bangkok

http://saskookt.blogspot.com/2014/03/foodie-in-bangkok_21.html

... aard. Er zijn twee restaurants van de Koninlijke Marine vlakbij elkaar, maar één ervan heeft een groot terras op palen boven de rivier in Bangkok. Een heerlijke plek! Wij dronken er alleen iets, maar naar 't schijnt kan je er ook heerlijk eten.Coff@ Pekklong by Yodpiman We hadden per ongeluk een verkeerde ferry genomen en waren een paar haltes verder beland dan we bedoeld hadden, dus hebben we een eindje te voet gedaan en daar kwamen we dit heerlijke barretje aan de Flower Market Ferry Pier tegen. Het ligt aan een aanlegsteigertje waar een khlong (een kanaaltje) uitkomt in de rivier en heeft een leuk houten terras aan het water. We ontbeten er met een heerlijke smoothie en muffins, maar het is er vast ook leuk voor een aperitiefje of een drankje later op de avond.Sala Rattanakosin Wil je fancy dineren met het mooiste uitzicht van Bangkok dan moet je hier zijn. Een chique restaurant met modern terras en zicht op we Wat Arun, één van de oudste en mooiste tempels van Bangkok die aan de overkant van de rivier ligt. Wij aten er 's middags en daar was het eigenlijk net iets te warm voor op het terras, maar we konden niet weerstaan een het prachtige uitzicht. Lekker eten, maar uiteraard wel wat duurder dan gemiddeld in Bangkok.Sala Rattanakosin Hemlock Misschien wel het allerlekkerst hebben we gegeten bij Hemlock, schuin tegenover het mooie Riva Surya hotel in de straat Phra Artit. Hemlock staat hoog aangeschreven op Trip Advisor en dat is zeer begrijpelijk, want het eten is er heerlijk en goedkoop en het is er gezellig zitten. Probeer er zeker de Miang Kham, een heerlijk hapje dat bestaat uit blaadjes die je vult met allerlei lekkers.Aquatini Riverside Bar & Restaurant Dit restaurant ligt vlak aan de Phra Artit pier en heeft een heerlijk terras aan het water. Lekkere cocktails en lekker eten, maar je betaalt ook hier de ligging erbij natuurlijk.Aquatini Slapen De eerste drie nachten van onze reis verbleven we in het heerlijke Riva Surya hotel in de Phra Artit. Zeer comfortabele kamers, supervriendelijk personeel aan de balie en een fantastisch zwembad aan de rivier. Bovendien vlakbij de Phra Artit Pier waar je de ferry naar alle bezienswaardigheden kan nemen en op wandelafstand van het N ...