Resultaten voor rijstpap met vanillepudding

Recept rijstpap: zelf rijstpap maken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap

... omen. Ondertussen is het een echte Vlaamse klassieker geworden. rijstpap maken kan je op verschillende manieren maar de klassieke rijstpap "op grootmoeders wijze" maak je met dit recept.  - Spoel de rijst en laat uitlekken.Breng de melk aan de kook.Voeg de suiker vanillemerg en -peul kaneelstokje en de saffraandraadjes bij.Verwijder het vanillestokje.Voeg de ri ...

Recepten - Rijstpap

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rijstpap

... saffraan bij. Laat de rijst in de melk glijden en houd hem 30 minuten of langer op een zacht vuurtje tot hij gaar is. Neem de rijstpap van het vuur als hij nog niet te stevig is, want hij zal nog verdikken tijdens het afkoelen. Roer de eierdooiers los en roer ze door de rijstpap. Doe eventueel nog een klontje hoeveboter bij de warme rijstpap. Dien de rijstpap op met bruine suiker. Recept: Geert Van D ...

rijstpap(een beetje anders)

http://www.omasrecepten.com/recepten/Desserten/rijstpap(een%20beetje%20anders).html

... class="recipe">rijstpap(een beetje anders)Deze rijstpap is een beetje anders dan de gewone maar zeker even lekker.Ingrediënten :50 g suiker150 ml room2 blaadjes gelatine1 sinaasappel5 druppels vanille-extract6 dl melk1 kaneelstokje120 g rijst Bereiding : Doe de rijst ...

Rijstpap | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/rijstpap-0

... de saffraan toe. Breng alles aan de kook en laat op een zacht vuurtje koken gedurende 35 minuten. Roer er af en toe door. Haal de rijstpap van het vuur en voeg er 1 eetlepel boter aan toe zodat de rijstpap mooi smeuïg wordt. Ingrediënten 200 ml room 200 gr ronde of ...

Rijstpap

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/222/rijstpap

... toe. Hou 30 tot 40 minuten zachtjes aan de kook. Roer ondertussen regelmatig met een houten lepel, tegen het aanbranden. Neem de rijstpap van het vuur als hij nog niet te stevig is (hij dikt nog verder in bij het afkoelen) en verwijder vanille, kaneel en steranijs. ...

Smurfentaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/smurfentaart

... Smurfentaart - Bladerdeeg op bakpapier in vorm leggen en doorprikken. Een laagje koude vanillepudding over bodem verdelen. Ongeveer 25 min. bakken op 220° (zie beschrijving verpakking). Even laten afkoelen. Abrikozencompote uitsmeren over de vanillepudding (indien het ...

Rijstpap met appeltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rijstpap-met-appeltjes

... saffraan en de steranijs toe. Laat 35 minuten koken op een laag vuur en roer om de 5 minuten eens door. Haal de steranijs uit de rijstpap.Snijd de appel in plakjes. Doe de boter in een pan met 2 eetlepels bruine suiker. Laat even koken en doe de plakjes appel in de pan. Bak totdat de appeltjes karamelliseren. Serveer de rijstpap met de appelplakjes. ...

Klassieker: Rijstpap | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/klassieker-rijstpap

... jder de zaadjes met een koffielepel. Doe de zaadjes bij de melk. Doe de saffraan bij de melk. Dit zorgt voor de gele kleur van de rijstpap. Laat 35 min rustig koken en roer om de 5 min. Voeg daarna een lepel boter toe, dat maakt het smeuïg. Dresseer in een kommetje. Je kan de rijstpap opdienen met bruine suiker. Ingrediënten 150 gr suiker 1 l volle melk 200 gr dessertrijst 1 vanillestok bruine suiker snuifje saffraan ...

Reuzelekkere rijstpap met pistachenoten en rozijnen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/reuzelekkere-rijstpap-met-pistachenoten-en-rozijnen

... Reuzelekkere rijstpap met pistachenoten en rozijnen - Breng de Alpro Drink Nature, de suiker, de vanillesuiker en het vanillestokje aan de kook in een steelpannetje. Giet de rijst mee in het pannetje. Laat alles ongeveer 30 minuten koken, tot de rijst alle Alpro Drink ...

Trifle met vanillepudding en frambozen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/trifle-met-vanillepudding-en-frambozen

... Trifle met vanillepudding en frambozen - vanillepudding is een oerklassieker onder de desserts. Voeg frambozen, mascarpone en plakjes cake toe, stapel de ingrediënten en je hebt een leuk en modern nagerecht.    - Plet 2/3 van de frambozen met de ka ...