Resultaten voor rijst vlaai
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/560/oost-vlaamse-vlaai-560
... Oost-Vlaamse vlaai - Elke regio heeft zo zijn eigen vlaai, geniet van deze Oost-Vlaamse versie - Verkruimel de honingkoek en de beschuiten. Verwarm de oven voor op 175°C. Vermeng de verkruimelde honingkoek en beschuit samen in een pan en doe er ook de suiker ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/561/limburgse-vlaai
... Limburgse vlaai - Een typisch Limburgs dessert: vlaai met abrikozen - Verwarm de oven voor op 190°C. Zeef de bloem en maak in het midden een kuiltje. Verbrokkel de gist in de lauwe melk en giet het papje erin. Kneed er meteen wat bloem door. Voeg er de suiker ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/562/brusselse-vlaai
... Brusselse vlaai - Recept voor Brusselse vlaai: heerlijk met die kriekjes - Verwarm de oven voor op 190°C. Zeef de bloem, maak in het midden een kuiltje. Verbrokkel de gist in de melk en giet het papje erin. Kneed er wat bloem door. Voeg de suiker en de boter ...
Jeroen Meus - Aalsterse vlaaien - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aalsterse-vlaaien
... Aalsterse vlaaien - Jeroen maakt speciaal voor Len een echte Aalsterse vlaai klaar.Voor de vlaai heb je mastellen nodig, een typisch streekproduct uit Aalst. Traditioneel maken ze daar ‘gestreken mastellen’ door de sandwiches open te snijden en er boter ...
Uit de keuken van Levine: Tijd voor appelvlaai
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/03/tijd-voor-appelvlaai.html
... Tijd voor appelvlaai Mijn dag stond vandaag in het teken van artsen, onderzoeken, een grote naald en uitslagen. Een vervelende dag, maar gelukkig met een goede afloop. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Eenmaal weer thuis ben ik de keuken ingedoken om iets lekkers ...
Aalsterse vlaai | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aalsterse-vlaai
... Aalsterse vlaai - Verbrokkel de speculaas en peperkoek in een kom. Voeg de suiker en de melk toe. Laat dit even weken en roer dan goed door met een garde. Zet een kookpot op een middelmatig vuur en giet alles erin. Roer heel goed door tot er een binding ontstaat. Doe ...
Rijstevlaai met kersen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/meer-rijst/rijstevlaai-kersen
... waarderingen NagerechtVegetarischHollands bevat per portie280 kcal Ingrediënten 1 pot kersen op sap 250 ml slagroom 100 g dessertrijst 50 g suiker 2 theelepels citroenrasp 2 theelepels koekkruiden 2 eieren 1 blikje gekoeld croissantdeeg poedersuiker Voorbereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereiden Meet het sap van de kersen af en vul het met slagroom tot een halve ...
Droge vlaai | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/droge-vlaai
... Droge vlaai - Voeg de bloem, de vanillesuiker, vanillebloem en de helft van de suiker samen. Klop de eieren, samen met de andere helft van de suiker wit. Meng dit met de garde goed door de bloem. Zorg ervoor dat de boter goed mals is. Verwarm ze eventueel een beetje ...
Jeroen Meus - Zonderlinge vlaai - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zonderlinge-vlaai
... it oeroude dessert mag dan wel een gekke naam hebben, de combinatie van smaken is nog steeds een schot in de roos. De vulling van rijstpap en vanillepudding met een vleugje amandel past namelijk perfect bij de gekruide appelcompote.Let op: het recept voor 4 personen toont de hoeveelheden voor 1 vlaai. (In de aflevering bakt Jeroen 2 vlaaien.) - Verwarm de melk in een pan op het vuur. Voeg de zaadjes en de peul van de vanillestok toe.Scheid de eidooiers van de eiwitten en ...
Jeroen Meus - Potsocker vlaai - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/potsocker-vlaai
... Potsocker vlaai - Jeroen groeide op met heerlijke vlaai dankzij zijn familie in Limburg. Hij toont dan ook graag hoe je een fantastische ‘knobbelkesvlaai’ of potsocker vlaai kan bereiden. - Verwarm de oven voor tot 175 °C.Verwarm de melk in ...