Resultaten voor ree haasje

Gepocheerd varkenshaasje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gepocheerd-varkenshaasje

... Gepocheerd varkenshaasje - Snijd het haasje in biefstukjes. Snijd de spruitjes fijn. Hak de look fijn. Snijd het spek in reepjes. Warm het water op samen met de runderbouillon, de look en de rozemarijn. Voeg er de spruitjes en daarna de varkenshaasbiefstukjes aan ...

Gerookte zalm met mierikswortel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookte-zalm-met-mierikswortel

... Gerookte zalm met mierikswortel - Meng de licht geklopte room met de mierikswortel. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel in de lengte op een bord. Snijd de gerookte zalm in stukjes en schik die op de saus. Snijd de ravioli blaadjes in de lengte en frituur ze. ...

Gestoomd varkenshaasje met groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-varkenshaasje-met-groene-asperges

... Gestoomd varkenshaasje met groene asperges - Snijd het haasje in 4 stukken en kruid alles met peper en zout. Leg de stukken vervolgens in een stoomschaaltje. Week de morilles in porto, knijp ze uit en leg ze bij het vlees. Schil de asperges en snijd ze in stukken. ...

Recept voor geglaceerd varkensvlees met sperzieboontjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/geglaceerd-varkensvlees-met-sperzieboontjes

... ikte van het haasje. Zet opzij en laat even rusten. Kook de krieltjes in gezouten water gaar. Was de sperziebonen, snijd in fijne reepjes en stoof gaar in wat olijfolie. Snij de krieltjes in stukjes en laat met de rozemarijn in de pan wat bakken. Kruid met peper en zout. serveren: Snijd het varkensvlees in stukjes en serveer met de boontjes en krieltjes. Ingrediënten voor 4 personen 600 gvarkenshaasje 200 gsperziebonen 200 gkrieltjes 2 takjes verse rozemarijn versgemalen peper - zout voor de marinade: 5 elsojasaus 4 elbruin ...

Varkenshaasje met spinazie en spek

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenshaasje-met-spinazie-tomaat-en-spek

... behulp van een deegrol tot een dun lapje. Verwijder de folie kruid met peper en zout.Snijd het vlees in lange repen ongeveer de breedte van het ontbijtspek. Leg enkele blaadjes spinazie een ½ cocktailtomaat (of kerstomaat) op het vlees rol het haasje op en wikkel het spek er rond. Zet vast met een prikker.Bestrijk de spies met olijfolie en gril 5 à 6 minuten aan iedere kant. Leg de spiesje aan de zijkant van de bbq en laat nog 10 minuten verder garen of tot ze volledig gaar zijn.Hak de bloemkool de br ...

Jeroen Meus - Varkenshaasje ‘zingara’ met kroketten en veldsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenshaasje-zingara-met-kroketten-en-veldsla

... j grof gesneden worden, het is deel van de saus, maar tegelijk ook deel van de garnituur.Snijd de gerookte ossentong en de ham in reepjes en voeg toe aan de pan. Meng er nog de tomatenpuree onder. Blus tot slot met madeira en kruid bij met tijm, laurier, bruine fond, peper, zout en de truffelpasta. Laat de saus nu verder pruttelen op een zacht vuur. Op het einde kan je nog wat dragon fijn snijden en bij de saus doen.Haal het vlees uit de oven en laat ongeveer 12 minuten rusten in zilverpapier.Bak de kroketten. Was de veldsla en meng ze in een kom met peper, zout, slaolie en xeresazijn Serveren: snijd stukjes van het varkenshaasje en leg op het bord samen met de kroketten en de veldsla en werk tot slot af met de zingarasaus. ...

Ovenschotel met kabeljauw, trostomaatjes en bloemkoolpuree | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ovenschotel-met-kabeljauw-trostomaatjes-en-bloemkoolpuree

... Ovenschotel met kabeljauw, trostomaatjes en bloemkoolpuree - Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de bloemkool in stukjes en stoom ze gaar. Schil daarna de aardappelen en ook deze moeten gaar gestoomd worden. Snij nu de ajuin fijn. Doe de stukjes in een ovenschotel ...

Jeroen Meus - Varkenshaasje met spek, Ratte du Touquet en witloofsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenshaasje-met-spek-ratte-du-touquet-en-witloofsalade

... Varkenshaasje met spek, Ratte du Touquet en witloofsalade - Dit is een heerlijk gerecht voor de eerste lentedagen. Steek de barbecue maar aan voor dit in spek gerolde varkenshaasje ingestreken met een zoete marinade waardoor het vlees een krokant laklaagje krijgt. ...

Recept voor varkenshaasje met achelse ambassadeurs | njam!

http://www.njam.tv/recepten/varkenshaasje-met-achelse-ambassadeurs

... bereiden: Maak de marinade door de olijfolie te mengen met de fijngehakte kruiden, peper en zout en kruid goed af. Snijd onderaan een plak van de appel zodat hij niet omvalt en verwijder het klokhuis met een appelboor. Meng de boter, cassonade en kaneel en vul de ...

Recept Normandische kip | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-normandische-kip/

... Recept Normandische kip Geen idee of u er ook last van hebt, maar ik dobber met de seizoenen mee als een papieren bootje op een oceaangolf. Het tanende herfstlicht maakt mij melancholiek en slaperig. En mijn smaak vraagt om zaken als vet en zoet, alsof ik me ...