Resultaten voor recepten johan segers
Recept voor gebakken oesters met gembersiroop en bieslook | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-oesters-met-gembersiroop-en-bieslook
... verdeel ze over de bordjes. Doe het oestersap bij de siroop, roer om en verdeel over de oesters. Werk af met bieslook. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 4 personen 12 verse oesters 4 elgembersiroop 2 elazijn van rozenknoppen 2 elgehakte bieslook ...
Recept voor oesters natuur | njam!
http://www.njam.tv/recepten/oesters-natuur
... serveren: Serveer de oesters op geschaafd ijs en werk eventueel af met vers gemalen zwarte peper en vers citroensap. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 4 personen 12 verse oesters vers citroensap & vers gem ...
Recept voor carpaccio van scheermessen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/carpaccio-van-scheermessen
... ap en peper en strijk de borden hiermee in. Leg de carpaccio erop en werk af met de olijfolie, zeebesjes en grof zout. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 4 scheermessen 1 elolijfolie 1/4 citroen(sap) vers gemalen peper voor de afwerking: zeebesjes grof zeezout ...
Recept voor hapje van langoustines | njam!
http://www.njam.tv/recepten/hapje-van-langoustines-0
... het water terug aan de kook en haal ze eruit. Laat afkoelen en pel de langoustines. serveren: Serveer met mayonaise. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 16 verse langoustines 1 ui, in grove stukken 1/2 selderstengel, in grove stukken 1/2 wortel, in grove stukken 1 kruidenbuiltje (tijm-laurier-peterselie) vers gemalen peper - zeezout mayonaise ...
Recept voor sint-jakobsvruchten met witte pens en bieslook | njam!
http://www.njam.tv/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witte-pens-en-bieslook
... lakjes witte pens over de borden. Werk af met de sjalot, een lepeltje bakboter van de Sint-Jakobsvruchten en bieslook. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 3 klontjes boter 6 Sint-Jakobsvruchten 1 sjalotje, gesnipperd 1 witte pens bieslook vers gemalen peper - zeezout ...
Recept voor aardappelsoep (zoals johan segers hem het liefste eet) | njam!
http://www.njam.tv/recepten/aardappelsoep-zoals-johan-segers-hem-het-liefste-eet
... bereiden: Schil de aardappelen en was de doormiddengesneden preiwitten grondig. Snijd de prei en de ajuinen in grote stukken en stoof glazig in een klontje boter. Snijd ondertussen de aardappelen in blokjes en doe ze bij de groenten. Roer om en giet de bouillon erbij. ...
Recept voor pasta met spek | njam!
http://www.njam.tv/recepten/pasta-met-spek
... s met de rest van de room en roer onder de pasta. werk af: Strooi de geschaafde parmezaan en peterselie over de pasta. (voor meer recepten van johan segers klik hier) Ingrediënten voor 4 personen 1 elreuzel 500 gspek, in blokjes 1 ui, fijngesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngesnipperd 250 mlroom 500 gpasta 1 scheutje olijfolie 2 eidooiers voor de afwerking: geschaafde parmezaan / fijngehakte peterselie ...
Recept voor aperitiefhapje van wulken | njam!
http://www.njam.tv/recepten/aperitiefhapje-van-wulken
... breng op smaak met peper, zout en citroensap. Haal de wulken uit de schelp en serveer ze lauw met de verse mayonaise. (voor meer recepten van johan Segers: klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 500 gwulken voor de bouillon: 1 selder, in grote stukken 1 wortel, in grote stukken 1 ajuin, in grote stukken 1 bouquet garni (peterselie, laurier, tijm) voor de mayonaise: 1 eidooier 2 tlmosterd 2 dlmaïsolie 1/4 citroen (sap) vers gemalen peper - zout ...
Recept voor pasta met gebakken langoustines | njam!
http://www.njam.tv/recepten/pasta-met-gebakken-langoustines
... Bak de langoustines kort aan in olijfolie. serveren: Schep de pasta door de saus en serveer met de langoustines. (voor meer recepten van johan Segers: klik hier) Ingrediënten voor 2 personen 200 gpasta 14 langoustines 1 scheutje olijfolie 1/2 sjalot, fijngesneden 1/2 wortel, fijngesneden 1/3 selderstengel, fijngesneden 2 dlvisbouillon 1 klontje boter vers gemalen zwarte peper - zout ...
Recept voor mosselen natuur van johan segers | njam!
http://www.njam.tv/recepten/mosselen-natuur-van-johan-segers
... bereiden: maak de mosterdsaus: Meng de mosterd met de witte wijnazijn. maak de mosselen: Spoel de mosselen onder koud stromend water. Neem een grote pot want de mosselen nemen toe in volume en je moet ze goed kunnen opschudden. Beboter de pot en stoof de groenten aan. ...