Resultaten voor recept ajuinsaus op grootmoederswijze
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wafels-op-grootmoederswijze
... Wafels op grootmoederswijze - Wafels van oma, dat waren de lekkerste. Benieuwd hoe ze het deed? Volg ons recept voor wafels op grootmoeders wijze. - Smelt de boter en laat afkoelen. Splits de eieren.Verwarm de melk samen met de zaadjes van het vanillestokje tot ze lauw ...
https://koken.vtm.be/recept/pittige-ajuinsaus
... Pittige ajuinsaus - Uien fijn snipperen en laten uitzweten in ganzenvet tot ze een goudbruine kleur hebben. Regelmatig roeren. Hoe beter ze uitgestoofd zijn, hoe beter de saus. Kalfsfond toevoegen en tot de helft laten inkoken. Voeg nu toe : een glas droge sherry en ...
Recept voor gebakken uier met ajuinsaus en puree | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-uier-met-ajuinsaus-en-puree
... maak de aardappelpuree: Schil de aardappelen en snijd ze in grote stukken. Spoel ze onder koud water en kook in ongeveer twintig minuten gaar in gezouten water. Doe een scheut melk en een flinke klont boter in een pannetje en warm op. Haal van het vuur. Giet de aardappelen ...
Jeroen Meus - Varkenshaasje in bladerdeeg met sjalottensaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenshaasje-in-bladerdeeg-met-sjalottensaus
... Zijn lievelingskost was Beef Wellington met een Mediterraanse twist overgoten met een heerlijke ajuinsaus. Vandaar dit heerlijke recept! - Kook de spinazie en basilicum gaar en giet ze af.Verwarm de oven voor op 210° C.Laat een pannetje met bruine fond inkoken.Giet de melk, het ei, de bloem en de gesmolten boter in een blender. Doe er de gegaarde spinazie ...
Recept voor Fusilli met pancetta en ui | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/fusilli-met-pancetta-en-ui/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 350 g fusilli-pasta Toevoegen 80 g pancetta (Italiaans spek) Toevoegen 3 eetlepels Solo Vloeibaar ...
Witte en zwarte pens met rozemarijn rösti en taartje van appel en perzik | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/witte-en-zwarte-pens-met-rozemarijn-rosti-en-taartje-van-appel-en-perzik
... Witte en zwarte pens met rozemarijn rösti en taartje van appel en perzik - Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een bakpapiertje op een bakplaat en boter 4 serveerringen in. Snij onder- en bovenkant van de appels, haal het klokhuis eruit met een appelboor, halveer en ...
Jeroen Meus - Gehaktbrood met uiensaus, kropsla en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gehaktbrood-met-uiensaus-kropsla-en-gekookte-aardappelen
... Gehaktbrood met uiensaus, kropsla en gekookte aardappelen - Gehakt is wellicht een van de populairste vleesproducten. Het is budgetvriendelijk en bovendien ideaal om creatief mee te zijn. Jeroens gehaktbrood met een eenvoudige, smaakvolle ajuinsaus en frisse sla zal ...
Jeroen Meus - Kalfsgebraad 'en cocotte' met erwtjes en wortelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsgebraad-en-cocotte-met-erwtjes-en-wortelen
... Kalfsgebraad 'en cocotte' met erwtjes en wortelen - Deze golden oldie zal vast en zeker niet teleurstellen. De klassieke combinatie van erwtjes en wortelen, etjes en peekes zoals het in de volksmond klinkt, blijft er één ...
Jeroen Meus - Gegrilde bakharing op roggetoast met appel, venkel en zure room - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-bakharing-op-roggetoast-met-appel-venkel-en-zure-room
... Gegrilde bakharing op roggetoast met appel, venkel en zure room - “Boekstring” op de grill, om het op z’n Leuvens te zeggen. De bakharing is pure nostalgie. Vroeger werd de vis het liefst gegeten met ajuinsaus, maar er is zo veel meer mogelijk. De haring ...
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/oesters/oesters-rode-peper-lente-ui
... Het recept is niet gevonden... Het door jou gezochte recept is niet (langer meer) aanwezig op de website. ...