Resultaten voor ravioli met zalm
https://koken.vtm.be/recept/ravioli-con-salmone-affumicato-in-salsina-di-pepe-rosa-e-prezzemolo-gevulde-ravioli-van
... ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze peper en peterselie) - Was de aardappelen, kook ze gaar, giet ze af en laat ze afkoelen. Pureer de aardappelen met de gerookte zalm, de peterselie, ...
Ravioli in en saliebotersausje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-in-en-saliebotersausje
... rijkt. Bak ze aan één kant op een zacht vuurtje. Neem de pan van het vuur en neem de koekjes met een spatel uit de pan. Kook de ravioli af. (Kooktijd: zie verpakking) Snijd de salieblaadjes in fijne reepjes. Smelt de boter op een zacht vuurtje en voeg er de fijngesneden salieblaadjes aan toe. Giet de ravioli af, verdeel ze over diepe broden en lepel de saliebotersaus over de ravioli heen. Werk af met Parmezaanse koekjes en wat gemalen parmeza ...
Ravioli met zalm en dille met romige dragonsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/ravioli/ravioli-zalm-dille-romige-dragonsaus
... n, fijngehakt 1 theelepel cognac 1 theelepel visfumetpoeder of verkruimeld visbouillonblokje Szechuanpeper Bereiden Draai voor de raviolivulling de plakken gerookte zalm, de crème fraîche en dille in een keukenmachine. Breng de vulling op smaak met zout en peper.Rol het pastadeeg zo dun mogelijk uit in hetzelfde formaat als de raviolivorm. Bekleed de vorm zorgvuldig met het dunne vel pastadeeg en druk het deeg voorzichtig in de holtes in de vorm. Gebruik een spuitzak of twee kleine koffielepels en vul de holtes met een kleine hoeveelheid vulling. Leg er een tweede vel pastadeeg op. Ga met een deegroller over de vorm, zodat de ravioli g ...
Gerookte zalm met mierikswortel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookte-zalm-met-mierikswortel
... met peper en zout. Giet het mengsel in de lengte op een bord. Snijd de gerookte zalm in stukjes en schik die op de saus. Snijd de ravioli blaadjes in de lengte en frituur ze. Frituur de peterselie. Schik de krokantjes en de peterselie op de zalm. Versier met jonge sl ...
Ravioli met zelfgemaakte pasta
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/141/ravioli-met-zelfgemaakte-pasta-1
... ravioli ...
Ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ravioli-van-sint-jakobsvrucht-met-truffelrisotto
... ravioli van sint-jakobsvrucht met truffelrisotto - Leg de blaadjes ravioli voor je. Schik er de gekruide coquilles op met wat truffelpuree. Schik er het tweede blaadje op, kleef dicht met eigeel en druk de lucht eruit. Kook de rijst in de bouillon, façon risotto (beetje ...
Ravioli met spinazie, tomaat en mozzarella | Snel klaar! | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/ravioli-met-spinazie/
... ravioli met spinazie en tomaat Een lekker gerecht met ravioli, spinazie, tomaat en mozzarella. Binnen een half uur op tafel! Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de mozzarella in plakjes. Giet een scheutje ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravioli-met-champignonsaus
... ravioli met champignonsaus Dit is nog één van onze super lekkere snelle gerechtjes. Met een pak verse ravioli en champignons tover je met de lekkerste kruiden zo een top gerechtje op tafel.Ingrediënten Bereidingswijze: Stap voor stap recept Tips:Deze Karl Otto kruiden ...
Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras
... Fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een stokje. ...
Ravioli van kip met groentensushi en kruidenolie | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/ravioli-van-kip-met-groentensushi-en-kruidenolie
... Snij een stukje kippenwit in kleine blokjes en marineer in een beetje oestersaus en bieslook. Vul een wontonvel op tot een halve ravioli, pocheer de ravioli en serveer dit hapje met de groentensushi en groene kruidenolie. Ingrediënten ¼ wortel ¼ venkel 1 selderstengel ½ ajuin 1 slablad koriander peterselie druivenpitolie stukje kippenwit oestersaus bieslook wontonvel ...