Resultaten voor quatre quart chocolade
Jeroen Meus - Koude sabayon met amarena-kersen en chocolade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koude-sabayon-met-amarena-kersen-en-chocolade
... zure kersen komen oorspronkelijk uit Italië en zijn zeer lang houdbaar. Het dessert presenteren we in glaasjes samen met een quatre quarts cake. - Laat de gelatine weken in koud water.Giet de amarena-kersen door een zeefje en vang het sap op in een steelpan. Voeg de witte wijn, de suiker, de zaadjes van een vanillestok en het sap van een halve citroen aan toe.Voeg de dooiers en een volledig ei eraan toe en klop het geheel goed luchtig van het vuur.Zet nu de steelpan op ...
Quatre-quarts cake met citroen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/quatre-quarts-met-citroen
... Quatre-quarts cake met citroen - Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de bodem van een diepe, vierkante bakvorm van 20 cm in en bekleed met bakpapier. Mix de boter en suiker tot een bleek en romig mengsel. Klop de citroenschil en vanille erdoor. Voeg de eieren één ...
Eendenborst op lage temperatuur met ingekookte port - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/eendenborst/eendenborst-lage-temperatuur-ingekookte-port
... iden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen AmuseGevogelteFrans Ingrediënten 1 eendenborst fleur de sel 1 of 2 theelepels quatre épices (een mengsel van peper, kruidnagel, nootmuskaat en kaneel) 1 vanillestokje 2 stuks steranijs 200 ml rode port Bereiden Verwarm de oven voor op 80 ºC. Snijd het vel van eendenborst in met kleine ruitjes en wrijf dan de fleur ...
Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes
... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade ...
Chocolade paaseitjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocolade-paaseitjes
... chocolade paaseitjes - Snijd de eitjes in de lengte in twee en droog ze goed uit. Giet er de gesmolten chocolade in en giet ze er onmiddellijk weer uit, zo bekom je een laagje chocolade. Vul dan de eitjes met de chocolade naar keuze. Laat de eitjes een nacht in de koelkast ...
Chocolademedailles | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocolademedailles-0
... Chocolademedailles - Smelt 400 g chocolade callets in een steelpan op het lichtste vuur tot 45°C. Haal de pot van het vuur en voeg kleine porties chocolade callets toe. Roer ze door de warme chocolade tot de temperatuur gezakt is tot 30°C. Giet de chocolade in de vorm ...
Ijsje met chocolade | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ijsje-met-chocolade
... Ijsje met chocolade - Neem een bain-marie en laat de chocolade rustig smelten. Bij voorkeur gebruik je kleine bolletjes chocolade, want die smelten meer geleidelijk. Belangrijk is dat de chocolade niet warmer wordt dan 36 graden (lichaamstemperatuur). Als je de chocolade ...
Aardbeien in witte chocolade | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardbeien-in-witte-chocolade
... Aardbeien in witte chocolade - Werk steeds met kleine hoeveelheden chocolade. Snij de chocolade in kleine stukjes en doe in een pot. Zet de pot in een bain marie en smelt de witte chocolade. Regelmatig roeren zodat de chocolade gelijkmatig op een laag vuurtje smelt. ...
Chocoladesaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus
... Chocoladesaus - Verwarm de chocolade samen met de room in een pot. Blijf roeren met de garde om het aanbranden van de chocolade te vermijden. Giet de nog warme chocolade over lekker vanille-ijs. Ingrediënten 2 dl room 150 gr pure chocolade ...
Jeroen Meus - Baked Alaska met pistache en kersen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baked-alaska-met-pistache-en-kersen
... cht dat vaak als dessert wordt gegeten. De opbouw is altijd dezelfde: een bolle vorm met langs de buitenkant een laag van simpele quatre-quart cake, gevuld met heerlijk ijs waarvan je de smaak zelf kiest. In dit recept verwerken we kersen en als ijs kiezen we voor pistache. Het geheel wordt afgewerkt met een heerlijke gebrande meringue en voor het extra showelement, en ...