Resultaten voor puree met kastanjes
Recept voor Chocolade-kastanjemousse | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/chocolade-kastanjemousse/
... 50 ml honing Toevoegen Bereidingswijze Mix de kastanjes met de koffie en koffielikeur in de keukenrobot tot een gladde puree. Dit gaat beter als je de kastanjes eerst even opwarmt in de microgolfoven.Laat de chocolade smelten in een warmwaterbad (au bain marie).Klop de slagroom en de suiker op tot er zich halfstijve pieken vormen (tot 3/4 opkloppen).Meng voorzichtig de kastanjepuree met de chocolade en spatel er nadien voorzichtig de slagroom onder.Laat de mousse opstijven in de koeling gedurende minstens 2 uren.Warm de honing op en leg er de 4 kastanjes in voor de garnituur. Verwarm de kastanjes met de honing tot ze mooi glanzend zijn en laat ze afkoelen, bestrooi ze lichtjes met het kaneelpoeder.Verdeel de choco ...
Spruitjes met kastanjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/spruitjes/spruitjes-kastanjes
... Spruitjes met kastanjes 8 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 12 waarderingen BijgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 500 g verse kastanjes of 250 g kastanjes uit blik 1 kg spruitjes 30 g boter versgeraspte nootmuskaat Bereiden ...
Langoeste met vanille en gepofte kastanjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/langoeste-met-vanille-en-gepofte-kastanjes
... Langoeste met vanille en gepofte kastanjes - Doe de langoeststaarten, de kastanjes en het gespleten vanillestokje in een kom. Giet de cognac erbij en laat 1 nacht in de koelkast trekken. Verwarm uw oven voor op 210°C (th. 7). Snijd de langoeststaarten in tweeën in ...
Kastanjes poffen of kastanjejam | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kastanjes-poffen-of-kastanjejam/
... 10 minuten en laat afkoelen. Pellen en dan nog 40 minuten zachtjes koken. Pureren (erg handig zo’n Braun Multi Quick). Weeg de puree en neem eenzelfde hoeveelheid suiker. Nu moet je een beetje gaan rekenen want voor iedere kilo suiker heb je 3/4 liter water nodig. Meer suiker, meer water en minder suiker ….. afijn, je snapt het. Niet al te ingewikkeld over doen. Begin met iets te weinig en je kunt het makkelijk aanvullen. Laat de hele zwik nog 15 minuten koken en doe het in gesteriliseerde potten. Leuk? Delen dan: ...
Hazenrug met polenta en kastanjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-polenta-en-kastanjes
... Hazenrug met polenta en kastanjes - Bak het vlees in wat olijfolie en boter. Kruid met peper en zout Giet de polenta langzaam in kokend water. Kook al roerend 3 min gaar. Voeg de laatste minuut de gekookte kastanjes toe. Maak de porcini (eekhoorntjesbrood) schoon, snijd ...
Kastanjeschotel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kastanjeschotel/
... Vooruit dan maar. Nog een kastanjerecept. Pel de kastanjes zoals aangegeven staat bij kastanjepuree. Neem voor 2 personen zo’n 200 gram gepelde kastanjes. Doe ze in een pan en bestrooi ze met 2 theelepels suiker en eventueel wat peper en zout. Op een hoog vuur en ...
Kastanjetaart | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kastanjetaart
... s fijn. Meng de eieren, boter (op kamertemperatuur), de suiker en het amandelpoeder. Voeg de kastanjelikeur, de bloem, de kastanjepuree en de fijngehakte kastanjes eraan toe. Giet het beslag bovenop het bladerdeeg. Bak dit gedurende 35 à 40 minuten af in een oven van 200° C. De laatste 10 minuten op 180°. Strooi er ten slotte de cac ...
Varkensrollade met kastanjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensrollade/varkensrollade-kastanjes
... ngrediënten 1 kg varkensrollade (schouder, bilvlees) 1 teentje knoflook 50 g boter 1 ui, in vieren 1 blik (1 kg) naturel kastanjepuree Bereiden Wrijf het vlees in met een teen knoflook. Verhit een flinke klont boter in een braadpan. Bak er het vlees op hoog vuur aan alle kanten in aan, vervolgens de ui. Voeg er twee eetlepels heet water aan toe, zout en peper en leg het deksel erop. Laat ongeveer 1 uur en 30 ...
Perencompote met kastanjes en gedroogd fruit | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/perencompote-met-kastanjes-en-gedroogd-fruit
... Perencompote met kastanjes en gedroogd fruit - Eerst maken we de compote. Je laat de peren ongeschild, snijdt ze in vier en verwijdert het klokhuis. Nu snij je de partjes in fijne schijfjes. Doe die in een pot, giet er de verjus over en laat rustig opkoken. Als ...
Kastanjepuree | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/kastanjepuree/
... kruiden en de bleekselderij eruit en laat de kastanjes uitlekken. Pureer ze vervolgens. Klop vervolgens wat boter en room door de puree en als het te dik is nog wat bouillon of kookvocht. Eventueel wat peper en zout erbij. Heerlijk bij een stuk goed gekruid vlees. Leuk? Delen dan: ...