Resultaten voor portosaus met sinaasappel
https://www.prinsessenboontjes.be/post/portosaus
... portosaus Een lekkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:Je start altijd best met een pan waarin je vlees hebt ...
Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus
... Lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi met ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/lamskroontje-met-portosaus
... Lamskroontje met portosaus Een echt feestgerechtje is dit. (Heel) af en toe mag het wel eens iets extra zijn toch? Dit heerlijk mals lamsvlees met een lekker sausje; Dat is echt genieten. 💛Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Zet het vlees zeker voor ...
Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/reefilet
... Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus - Reefilet is een heerlijk stukje wild. Serveer het met een portosausje en wat paddenstoelen en je hebt een feestelijk wildgerecht. Bak de ree eventjes aan beide kanten aan in een beetje boter. Bak de versneden teentjes look ...
Bevroren sinaasappel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bevroren-sinaasappel
... Bevroren sinaasappel - Snijd het hoedje van de sinaasappel. Hol de sinaasappel uit met behulp van een mes en een kleine lepel. Behoud het vruchtvlees maar verwijder de pitjes. Zet de uitgeholde sinaasappel en het hoedje in de diepvries. Mix het vruchtvlees met de plattekaas ...
Hazenrug met portosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus
... Hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het vel mee ...
Kalkoen in portosaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalkoen-in-portosaus
... Kalkoen in portosaus - Start met het bakken van het vlees. Neem de braadpan en verhit een klontje boter. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Bak de lapjes aan beide kanten mooi bruin gedurende 4 minuten. Zorg ervoor dat je geen aangebrande boter krijgt! Neem het vlees ...
Paasbrood met mascarpone en sinaasappel - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/paasbrood/paasbrood-mascarpone-sinaasappel
... Paasbrood met mascarpone en sinaasappel 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen OntbijtVegetarischHollands Ingrediënten 1 sinaasappel 2 theelepels vloeibare honing 25 g gepelde ongezouten pistachenootjes of hazelnoten, ...
Tiramisu met peperkoek en sinaasappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tiramisu-met-peperkoek-en-sinaasappel
... Tiramisu met peperkoek en sinaasappel - Splits de eieren. Klop de 3 eierdooiers met suiker wit en schep er de mascarpone bij. De eiwitten stijf kloppen en ook aan het mascarponemengsel toevoegen. Week de peperkoek in het mengsel van sinaasappelsap en rosé en mix dit fijn ...
Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-kalfsniertjes-met-geprakte-aardappelen-maman-portosaus-en-mosterdpoeder
... Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder. - Giet wat mosterd op een bakpapier en droog in een oven van 140°C. Kook de aardappelen gaar. Snij enkele blaadjes van de kropsla fijn, ontnerf de krokante blaadjes van het binnenste ...