Resultaten voor pommes duchesses met groenten
Eetplezier: Verwarring pommes rissolées en pommes carré
http://eetplezier.blogspot.be/2011/10/verwarring-pommes-rissolees-en-pommes.html
... Verwarring pommes rissolées en pommes carré Het is te gek voor woorden, maar zelfs 's nachts ben ik met eten bezig. Kennelijk was het denkwerk van gisteren met betrekking tot de term voor gebakken aardappelblokjes nog niet geheel uitgekristalliseerd. Het sudderde ...
Pommes pauvres met varkensreepjes en mosterdroom
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pommes-pauvres-met-varkensreepjes-en-mosterdroom
... "Pommes pauvres" met varkensreepjes en mosterdroom - "Pommes pauvres" met varkensreepjes en mosterdroom - Meng de ingrediënten voor de mosterdroom.Snijd de aardappelen in schijven van 1 cm dikte.Bak de uien en de aardappelen in wat boter zonder te kleuren. Doe het ...
Pladijsrolletjes in spek met rode wijnsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/pladijsrolletjes-in-spek-met-rode-wijnsaus
... champignons en 1 sjalot fijn. Stoof de groenten aan in olijfolie. Maak puree van de aardappelen, doe die in een spuitzak en spuit pommes duchesse. Plaats de pommes duchesse voor 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Snijd de overige 2 sjalotten fijn, stoof aan in olijfolie en blus met de rode wijn. Leg de speklapjes op een plank met daarop telkens een ...
Hondshaai met prei, dille en dugléré-saus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hondshaai-met-prei-en-dugleresaus
... , opgewerkt met tomaat, room en verse kruiden. Deze saus smaakt heerlijk met een stukje vis zoals hondshaai. Serveer met puree of pommes duchesses voor een feestmaal. - Verwarm de oven voor op 200°C.Snijd de hondshaai in porties en kruid met peper en zout.Pel de sjalot snipper fijn en stoof ik een klontje boter. Overgiet met de witte wijn en visfumet en breng aan de ko ...
Jeroen Meus - Stroaardappelen (pommes pailles) - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stroaardappelen-pommes-pailles
... Stroaardappelen (pommes pailles) - Flinterdunne frietjes, die bak je in één enkele beurt goudgeel en lekker krokant. - 0. Schil de aardappelen en snij ze met een ‘mandoline’ (snijtoestel) in flinterdunne frietjes van zo’n 2 millimeter breed. De iets ...
Jeroen Meus - Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vol-au-vent-van-noordzeevis-met-pommes-duchesse
... Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - Jeroen maakt vandaag heerlijk klassiek eten: een vol-au-vent van vis met pommes duchesse. In plaats van een bladerdeegbakje, maakt hij een fleuron – een bladerdeegkoekje in de vorm van een halve maan dat perfect ...
Pommes Duchesse | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pommes-duchesse
... pommes Duchesse - Snij de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in koud, gezouten water. Prik om te testen of ze gaar zijn. Giet ze af en schud ze droog. Draai ze door een passé-vite en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de eigelen toe en meng goed met een ...
Lotte met prei en pommes duchesse | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lotte-met-prei-en-pommes-duchesse
... Lotte met prei en pommes duchesse - Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en kook de aardappelen gaar met een snuif zout bij. Snij de donkerste groene uiteinden van de prei af. Snij de prei doormidden en kuis goed. Snij de prei in reepjes. Smelt een klontje boter in ...
Mini pommes d'amour | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mini-pommes-damour
... Mini pommes d'amour - Haal kleine bolletjes uit de appels en leg deze in het citroensap. Laat dit uitlekken op een keukenpapiertje. Rol de marsepein dun uit en bekleed de appelbolletjes met marsepein. Kook de isomaltsuiker met een beetje water en voeg rode kleurstof ...
Jeroen Meus - Konijnenbouten met champignonroom en pommes gaufrettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijnenbouten-met-champignonroom-en-pommes-gaufrettes
... Konijnenbouten met champignonroom en pommes gaufrettes - Konijn wordt minder gegeten dan vroeger. Dat is jammer want het is gezond, mager én vooral ook lekker. Net als dit recept! - 0. Kruid de konijnenbouten met peper en zout. 1. Smelt een flinke klont boter in een ...