Resultaten voor platte ribben
Recepten - Gelakte varkensribbetjes
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gelakte_varkensribbetjes
... Bereidingswijze Snijd de vleesribben in stukken van elk 3 beentjes. Snijd de aromaten in stukken en stoof ze aan in boter. Voeg de kruiden en specerijen toe en leg er de ribben op. Stoof even verder en zet dan alles net onder water. Laat een tweetal uurtjes heel rustig ...
Jeroen Meus - Ribbetjes met hoisin, geroosterde broccoli en kokosrijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ribbetjes-met-hoisin-geroosterde-broccoli-en-kokosrijst
... Ribbetjes met hoisin, geroosterde broccoli en kokosrijst - Zacht gegaarde varkensribbetjes met een Aziatische toets, pittige gebakken broccoli en romige rijst met kokos. Met een klein beetje geduld zet je een waar feestmaal op tafel! - Zorg ervoor dat het vlies ...
Oudhollandse erwtensoep - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/erwtensoep/oudhollandse-erwtensoep
... 0 min wachten waardering8.3obv 38 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 500 g spliterwten 500 g verse worst 500 g platte ribben 3 bouillonblokjes 50 g roomboter 250 g ui, in stukjes 250 g prei, in stukjes 250 g knolselderij, in stukjes 1 bosje bladselderij, gehakt voor erbij roggebrood katenspek, ontbijtspek, blank spek Bereide ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gelakte-spareribs-met-barbecuesaus-gepofte-aardappel-en-knolseldersalade
... Gelakte spareribs met barbecuesaus, gepofte aardappel en knolseldersalade - Jeroen maakt een winterse versie van gelakte ribben met barbecuesaus. Hij serveert de ribben met een gepofte aardappel uit de oven en een knolseldersalade met appel en veenbessen. - Verwarm de ...
Smoked ribbetjes en zoete aardappel van TJOP's | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/smoked-ribbetjes-en-zoete-aardappel-van-tjops
... Bereiding Doe alle kruiden in een vijzel. Maal fijn. Ontvlies de ribbetjes. Wrijf de ribbetjes in met de kruidenmengeling. Zet drie uur in de rookoven. Zorg dat de temperatuur tussen 125°C en 150°C is. Idem voor een gewone oven. Meng appelsap, met appelazijn en whisky. ...
Varkensribbetjes bbq-style | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/varkensribbetjes-bbq-style
... Varkensribbetjes bbq-style - Verwarm de oven tot 160°. Bak de ribben in de hete boter. Kruid spaarzaam met zout en peper, en laat ze een uurtje bakken in de oven. Schrob intussen de aardappelen schoon. Spoel en kook ze daarna gaar. Kook intussen ook de bloemkoolroosjes ...
Jeroen Meus - Ribbetjes met gepofte aardappel, gebakken ui en bierketchup - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ribbetjes-met-gepofte-aardappel-gebakken-ui-en-bierketchup
... Ribbetjes met gepofte aardappel, gebakken ui en bierketchup - Een knaller van formaat voor op de barbecue! Boterzachte gegrilde vleesribben, een gepofte aardappel met gebakken ui, zure room en huisgemaakte bierketchup. Jazeker: het smaak even lekker als het klinkt! - ...
Jeroen Meus - Gelakte ribben met sweet chiliketchup - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gelakte-ribben-met-sweet-chiliketchup
... Gelakte ribben met sweet chiliketchup - Een aperitiefhapje om van te dromen. Jeroen eet ribbetjes heel graag op deze manier: geserveerd als aperitiefhapje met een sweet chiliketchup om in te dippen. Heerlijk! - De ribben Verwarm de oven voor op 150°C.Maak ...
Recepten - Boterham met platte kaas en radijzen
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Boterham_met_platte_kaas_en_radijzen
... Bereidingswijze Smeer hoeve- of melkerijboter op een snee brood. Leg er een dikke laag platte kaas op. Strooi er versgemalen peper over. Spoel de radijzen. Snijd ze in schijfjes. Leg ze op de platte kaas. Snipper er nog wat bieslook bij. Dien op met een frisse ...
Barbecuetip: ribbetjes in Oosterse marinade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spareribs
... Barbecuetip: ribbetjes in Oosterse marinade - Kruid de ribbetjes met peper en zout. Leg ze op de grill. Hak de look en meng alle ingrediënten voor de marinade met een garde. Draai de ribbetjes na 5’ om en smeer ze royaal in met de marinade. Haal ze na 5’ van de ...