Resultaten voor piet huysentruyt witloof visschotel
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/schelvis-met-witloof
... Schelvis met witloof - Schelvis met witloof - Maak het witloof schoon. Leg de stronken naast elkaar in een pot met dikke bodem. Zout.Voeg 10 cl water en een klontje boter toe. Zet het witloof met deksel op de pot op een matig vuur. Laat 10 minuten stoven ...
Tarte tatin van witloof | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tarte-tatin-van-witloof
... Tarte tatin van witloof - Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan aan alle zijden. Wanneer het mooi bruin is, stoof je het witloof verder onder een deksel op een laag vuurtje tot het half gaar ...
Gegratineerde visschotel met courgette | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/visschotel
... Gegratineerde visschotel met courgette - Snij de courgettes en de aardappelen zeer fijn (bijna flinterdun). Ontvel de tomaten en snij ze ook fijn. Snij de kabeljauw in schijfjes van ongeveer 0,5 cm. Neem een ovenschotel en maak laagjes. Kruid elk laagje met peper en ...
Gebraiseerd witloof | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebraiseerd-witloof
... Gebraiseerd witloof - Smelt de boter in een lage pot op een middelmatig vuur. Leg de bodem van de pot vol met witloof. Laat 4 min aanbakken aan elke kant. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet er een bodem water in en zet het deksel erop. Laat 20 à 25 min braiseren ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
Salade van waterkers, appel en witloof - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/salade-van-waterkers-appel-en-witloof
... Salade van waterkers, appel en witloof By: Bill Granger Gepubliceerd: 15 September 2011 5 of 5 stars 1 5 5 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: Dijonmosterd : 2 th lepels champagneazijn : 2 th lepels citroen (sap) : 1/2 appel : 1 witloof : 2 stronken ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Witloofsoep | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/witloofsoep
... Witloofsoep - Snij de ajuin en de aardappel fijn. Smelt een klontje boter in de pot en stoof de ajuin en de aardappel ongeveer 3 minuten aan. Het witloof overlangs doorsnijden en het onderste dikke stuk schuin afsnijden om het bittere gedeelte eruit te halen. Snij ...
Quiche met broccoli en witloof | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/broccoli-witlooftaart
... Quiche met broccoli en witloof - Maak de quiche vegetarisch en laat de ham en spekjes achterwege. Snijd de broccoli in kleine roosjes, kook ze op voorhand en laat afkoelen. Stoof de witloofstronkjes ook op voorhand en laat afkoelen. Leg het bladerdeeg in de vorm. Maak ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...