Resultaten voor piet huysentruyt vijgen confituur
Carré confituur | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/carre-confituur
... Carré confituur - Verwarm de oven voor op 180 C Smeer de confituur er rijkelijk op uit, maar blijf 1 cm van de randen. Snij repen af van het overschot van het bladerdeeg en leg deze op de randen van het vierkant, als extra muurtje. Leg bakpapier op een bakplaat. Rol ...
Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituur | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hertensteak-met-mango-vijgen-en-frambozenconfituur
... Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituur - Snijd de mango en vijgen in blokjes en stoof ze aan in een beetje Alpro soya Bakken en Braden. Hak de rozemarijn fijn en voeg dit eraan toe. Voeg de frambozenconfituur en frambozenazijn eraan toe. Bak het vlees ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
Notenconfituur | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/notenconfituur
... Notenconfituur - Neem de noten en hak ze fijn met een mes. Kook de gedroogde noten één maal in water op om de bitterheid weg te werken. Giet het water weg en spoel de noten met koud water. Kook ze dan een tweede maal in de melk samen met de geleisuiker, om ze zacht ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/vijgenconfituur-met-sinaasappel-en-pijnboompitten
... Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten - Snijd de vijgen in stukjes. Doe de stukjes vijg, de citroenrasp, het citroensap en het sinaasappelsap samen in een ruime kookpot. Breng aan de kook en laat 5 minuten afgedekt sudderen. Neem de kookpot van het vuur ...
Italiaans geroosterde vijgen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/italiaans-geroosterde-vijgen
... Italiaans geroosterde vijgen - Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. Meng de honing met de azijn en bestrijk hiermee de vijgen met een kwastje. Strooi er peper over. Wikkel de vijgen in de reepjes ham. Leg op keukenpapier in een glazen ...
Recepten - Millefeuille van aardappel, vijg en geitenkaas
http://www.lekkervanbijons.be/recept/millefeuille-van-aardappel-vijg-en-geitenkaas
... Bereidingswijze Maak een vinaigrette van de confituur, 2 el olijfolie en de azijn. Kruid met peper en zout. Snijd de aardappelen in plakken (2 mm) en bak ze krokant in 2 el olijfolie. Kruid ze lichtjes met zout. Snijd de geitenkaas en vijgen eveneens in dunne plakken ...
Aardbeienconfituur | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/aardbeienconfituur
... Aardbeienconfituur - Was de aardbeien met het steeltje eraan. Snij de aardbeien in gelijke stukken. Pas de kookpot aan aan de hoeveelheid aardbeien. Doe de aardbeien in de pot, voeg er suiker bij en zet op een medium vuurtje. Doe geen deksel op de pot en goed blijven ...
Schuimomelet | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/schuimomelet
... Schuimomelet - Scheid het wit en het geel van het ei in 2 aparte kommen. Doe de helft van de suiker bij het eigeel en klop dit goed op tot het schuimig is. Klop het eiwit goed op met de mixer en voeg beetje bij beetje de andere helft van de suiker toe. Meng het ei ...