Resultaten voor piet huysentruyt moten kabeljauw oven
Kabeljauw met kruidenkorst | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-kruidenkorst
... kabeljauw met kruidenkorst - Kruid de kabeljauw met peper en zout en schik in een ovenschotel. De groene kruiden fijnhakken en vermengen met een beetje paneermeel en een eetlepel olijfolie. Dit mengsel bovenop de kabeljauwmoten schikken. De tomaten ontvellen en ontpitten ...
Gebakken kabeljauw met rozensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-kabeljauw-met-rozensaus
... Gebakken kabeljauw met rozensaus - Verhit de oven tot 180 °C. Verhit voor de saus de boter in een pan en fruit de sjalot goudkleurig. Voeg de wijn en de visbouillon toe. Laat de vloeistof tot circa 2 dl inkoken en roer de rozenlikeur erdoor. Laat dit nog even verder ...
Kabeljauw met prei | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-prei
... kabeljauw met prei - Kruid de kabeljauw met peper en zout, oregano, marjolein, tijm en curry en stoom de kabeljauw 2 minuten op 180°. Stoom de prei 2 minuten op 105°, bak hem kort aan in wat bakboter (als je geen stoomoven hebt, 6 minuten koken en spoelen onder koud ...
Kabeljauw in de oven met spinazie, spek en pureelaagje | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kabeljauw-in-de-oven-met-spinazie-spek-en-pureelaagje
... kabeljauw in de oven met spinazie, spek en pureelaagje - Maak je puree vooraf klaar. Neem een antikleefpan en smelt een klontje boter. Kruid de stukken vis met peper en zout. Bak dikke stukken kabeljauw kort aan langs beide zijden ( 1 minuut aan beide kanten) Zet een ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Kabeljauw in de oven met zalmboter | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kabeljauw-in-de-oven-met-zalmboter
... kabeljauw in de oven met zalmboter - Stoof de fijngesneden groenten aan in een beetje olijfolie en leg onderaan in een ovenschaal. Maak een roux: smelt de boter en roer de bloem erdoor. Neem van het vuur en doe er de witte wijn bij en vervolgens het water. Roer er ...
Vis cordon bleu | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vis-cordon-bleu
... Vis cordon bleu - Neem de kabeljauw en leg hem voor je. Kruid met peper en zout langs beide kanten. Leg er een plak kaas en ham op en vouw dubbel. Steek vast met een prikkertje. Haal het pakje eerst door de bloem. Dan door het losgeklopte eigeel (met een beetje water ...
Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tournedos-van-gandaham-en-kabeljauw-met-een-bieslook-couscous
... Tournedos van Gandaham en kabeljauw met een bieslook-couscous - Doe de couscous in een grote hittebestendige kom en voeg de bouillon of het water toe. Dek af en laat afkoelen, roer af en toe de klontjes los met een vork. Schep de fijngesneden bieslook eronder. Klop ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...