Resultaten voor piet huysentruyt mokka mousse

Koffie mousse | Maar 3 ingredienten nodig! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/koffie-mousse/

... Koffie mousse Met maar 3 ingrediënten zet je binnen 20 minuten een heerlijke koffie mousse op tafel. Makkelijk, lekker en snel te maken. Zet een espresso. Laat de espresso even afkoelen in de koelkast. Klop de slagroom op met de poedersuiker (met een elektrische ...

Mousse van witte chocolade | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/witte-chocolademousse

... mousse van witte chocolade - Smelt de chocolade. Klop de eigelen op met 50 g suiker. Klop de room niet te stijf. Klop het eiwit met 50 g suiker. Smelt de gelatine in een weinig water. Doe eigeel bij de gesmolten chocolade en schep onder elkaar. Doe dit mengsel bij ...

Jeroen Meus - Mokka mousse - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mokka-mousse

... mokka mousse - Dit dessert doet aan een cappuccino denken. Onderaan zit een luchtige mousse van room, chocolade en sterke koffie die wordt afgewerkt met koffieroom en kruimels van Café Noir koekjes. Serveer het in koffiekoppen om de illusie compleet te maken. - 0. ...

Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter

... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...

Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu

... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...

Mokka-ijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mokka-ijs

... Mokka-ijs - Kook de melk en de room op met de oploskoffie. Klop de eidooiers met de suiker tot het geel wit ziet. Giet de warme melkmengeling op de geklopte eierdooiers en roer het geheel 10 minuten op een licht vuurtje. Laat de mengeling afkoelen en draai in de i ...

Café glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace

... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...

Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/groententempura

... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...

Jeroen Meus - Millefeuille van mokkamousse en boterwafels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/millefeuille-van-mokkamousse-en-boterwafels

... Millefeuille van mokkamousse en boterwafels - Er zijn duizend en een redenen om dit dessert eens zelf te maken, maar met deze drie ben je vast al overtuigd: 1) het is gemakkelijk, 2) het resultaat is belachelijk lekker, én 3) je traint er je fijne motoriek mee. Stapelen ...

Mousse van ham | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mousse-van-ham

... mousse van ham - Warm het water met de bouillon op in een kookpotje. Laat de gelatine weken in water. Knijp de gelatine uit en doe hem bij de bouillon. Roer goed door tot de gelatine gesmolten is. Voeg de boter erbij en roer goed door. Doe ham in een cuttermachine, ...