Resultaten voor piet huysentruyt hazenrug met pepersaus
Popcorn op de grill | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/popcorn-op-de-grill
... Popcorn op de grill - Laat de arachideolie zeer heet worden. Pof de maïs onder deksel. Serveer met koude pepersaus. Ingrediënten 100 gr pofmaïs 1 dl arachideolie koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude pepersaus koude ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hazenrug
... hazenrug - Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan. Wanneer de boter schuimend en licht bruin is leg je de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2,5 minuten. Draai hem de doe dit hetzelfde ...
Hazenrug met portosaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus
... hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het vel ...
Roze pepersaus met kip | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/roze-pepersaus-met-kip
... Roze pepersaus met kip - Smelt de boter in een kleefpan. Kruid de kipfilets met peper en zout en leg ze in de pan. Laat ze 3 à 4 min aanbakken aan elke kant. Haal de kipfilets uit de pan en blus het aanbaksel met witte wijn. Los de bouillon op in water en giet dit ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
Biefstuk met pepersaus recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7542/biefstuk-met-pepersaus
... Biefstuk met pepersaus - - - 2 theelepels witte peperkorrels, 1 ml cognac (slijter), 0.5 pot vleesfond, 1 bekertje slagroom, 0 zout, 30 g boter of margarine, 2 biefstukken ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsalade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenrug/hazenrug-pittige-pompoen-aardappelsalade
... hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsalade 6 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 hazenrug 1 eetlepel olijfolie 20 g boter 150 ml wildbouillon 3 eetlepels rode port ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/195/eend-met-zwarte-pepersaus
... Eend met zwarte-pepersaus - Wie zegt dat wild klaarmaken moeilijk is - Maak de groenten schoon. Snij de courgette in halve plakjes en de lenteui in stukken. Laat de bamboe uitlekken. Snij de eendenborst in plakjes. Breng de bouillon aan de kook. Blancheer er kort de ...
Hazenrug fine champagne | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hazenrug-fine-champagne
... hazenrug fine champagne - Oven voorverwarmen op 100°C. Frituurvet verhitten op 180°C. Breng 1 kg aardappelen aan de kook. Giet een bodempje water in een steelpan en doe er de veenbessen bij. Bestrooi met enkele snuifjes suiker naar smaak. Laat met het deksel op een ...