Resultaten voor piet huysentruyt gebakken foie gras van kippenlever
Roti van foie gras | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/roti-van-foie-gras
... Roti van foie gras - Kruid de ganzenlever met peper en zout langs alle kanten. Bak de ganzenlever eerst kort aan in een pan met hete olie. Haal hem uit de pan wanneer er aan alle kanten een korstje is gebakken. Wikkel de ganzenlever in een blad brikdeeg en leg hem ...
Terrine van foie gras | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-foie-gras
... Terrine van foie gras - Kuis de lever: haal de nerven er voorzichtig uit. Doe de lever in een kom en giet de cognac en porto erbij. Kruid met peper en zout. Leg aluminiumfolie in een terrinevorm. Leg de gekruide lever in de terrine en druk aan. Vouw de aluminiumfolie ...
Rode linzen met foie gras en rauwe ham - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/linzen/rode-linzen-foie-gras-rauwe-ham
... Rode linzen met foie gras en rauwe ham 6 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen VoorgerechtVleesFrans Ingrediënten 200 g rode linzen ½ ui, gesnipperd 1 klein bouquet garni of een bouillonblokje 5 eetlepels olijfolie ...
Recept voor praline van foie gras | njam!
http://www.njam.tv/recepten/praline-van-foie-gras
... bereiden: Maak eerst de chocoladecoulis. Breng de bouillon en porto aan de kook en reduceer tot de helft. Voeg de chocolade toe en roer tot alle chocolade is gesmolten. Breng op smaak met zout en peper. Hak de noten fijn en rooster in een steelpan. Maak met behulp ...
Pompoenroomsoep met foie-gras en truffelolie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pompoenroomsoep-met-foie-gras-en-truffelolie
... Pompoenroomsoep met foie-gras en truffelolie - Uien aanfruiten in boter tot ze glazig worden. Pompoenvlees in gelijke stukjes snijden en bij de uien toevoegen. Kokende bouillon bijgieten en laten sudderen tot gaar. Afkruiden met peper en zout. Mixen en room toevoegen, ...
Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/opgevulde-kipfilets-met-champignons-en-foie-gras
... Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras - Sneden brood onderdompelen in 4 el melk. Morieltjes onderdompelen in water en spoelen (meerdere keren). Drogen op keukenpapier. De gekookte ham fijn mixen Pistache grof hakken. foie diepvriezen en in kleine stukjes ...
Ontbenen en opvullen van een duif | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ontbenen-en-opvullen-van-een-duif
... Ontbenen en opvullen van een duif - Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het vel langs het karkas. Snij voorzichtig al het vlees los van het karkas zonder het vel te doorboren. Hak de bouten los ...
Aan tafel met Tanja: Rauwe coquilles met foie gras en truffel(product)
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/01/rauwe-coquilles-met-foie-gras-en.html
... Rauwe coquilles met foie gras en truffel(product) Dit gerecht komt uit de keuken van Bruneau in Brussel. Daar wordt het als een carpaccio gepresenteerd en er wordt gewerkt, althans toen ik het daar at, met echte truffels. Het gerecht is een eigen leven gaan leiden ...
Aan tafel met Tanja: januari 2009
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009_01_01_archive.html
... Rauwe coquilles met foie gras en truffel(product) Dit gerecht komt uit de keuken van Bruneau in Brussel. Daar wordt het als een carpaccio gepresenteerd en er wordt gewerkt, althans toen ik het daar at, met echte truffels. Het gerecht is een eigen leven gaan leiden ...
Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras
... Fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een ...