Resultaten voor piet huysentruyt blinde vinken met pied boeuf
Blinde vinken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/blinde-vinken
... blinde vinken - Neem een pot, aangepast aan de hoeveelheid blinde vinken en smelt een klontje boter. Leg de bodem van de pot vol met blinde vinken en kruid ze met PH vleeskruiden. Bak ze langs beide zijden bruin gedurende 5 minuten op een middelmatig vuur. Snijd dan ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen
... blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de ...
Blinde vinken bereid als ossobuco - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/blinde-vinken-bereid-als-ossobuco
... blinde vinken bereid als ossobuco 6 personen 0 min voorbereiden 1:50 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 300 g kalfsgehakt 2 uien, in stukjes olijfolie 80 g Parmezaanse kaas, versgeraspt 6 dunne kalfslapies ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met champignon-mosterdsaus en gebakken aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-champignon-mosterdsaus-en-gebakken-aardappelen
... blinde vinken met champignon-mosterdsaus en gebakken aardappelen - Zelf blinde vinken maken is niet zo moeilijk. Het komt erop aan goede rosbief en lekker gehakt te kiezen. Vergeet ook niet om een lapje vet aan de slager te vragen om op de blinde vink te binden. - ...
Recepten - Blinde vinken met rodekool
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Blinde_vinken_met_rodekool
... Bereidingswijze Snijd de rode kool in stukken en blancheer enkele minuten in gezouten kokend water. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water. Snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in plakjes. Stoof de ui glazig in boter. ...
Jeroen Meus - Blinde vinken à la grecque met aardappelpuree en waterkers - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-a-la-grecque-met-aardappelpuree-en-waterkers
... blinde vinken à la grecque met aardappelpuree en waterkers - blinde vinken à la grecque, dat is gemengd gehakt gewikkeld in een dun laagje rundvlees vergezeld van tomatensaus met champignons en een scheutje madeira. Jeroen voorziet er aardappelpuree bij ...
Blinde vinken met boontjes en aardappelen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/blinde-vinken-met-boontjes-en-aardappelen
... blinde vinken met boontjes en aardappelen - Op grootmoeders wijze met Willy Sommers. Op maandag duikt Sofie het verleden in. Deze keer maakt ze met Willy Sommers één van de gerechten uit zijn kindertijd: blinde vinken. Daar komen patatjes, boontjes en een lekker ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met pasta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-pasta
... blinde vinken met pasta - Geen kost voor bij hete temperaturen? Jeroen zegt van wel! Hij maakt de Spaanse versie van de blinde vink en serveert deze vogels zonder kop met een pittige uiensaus en lange slierten pasta. - Doe het gehakt in de mengkom van de keukenmachine. ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met spinaziestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-spinaziestoemp
... blinde vinken met spinaziestoemp - Deze blinde vinken met spinaziestoemp zijn echte dagelijkse kost voor een vrijdagavond. In plaats van het traditionele kalfslapje wikkelt Jeroen pancetta rond het gehakt en naar het schijnt moet je ze dan ‘slavinken’ noemen. ...
Blinde vinken met wortelen en puree | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/blinde-vinken-met-wortelen-en-puree
... blinde vinken met wortelen en puree - Breng de aardappelen aan de kook. Hak de peterselie en de sjalot fijn en meng samen met een ei onder het gehakt. Bijkruiden met peper, zout en nootmuskaat. Rol het gehakt in de rundslapjes en bind dicht met opbinddraad. Bijkruiden ...