Resultaten voor piet huysentruyt abrikozenconfituur
Bananentaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bananentaart
... Bananentaart - Doe de bloem, boter, eigelen en suiker samen in een kom. Kneed stevig met de handen tot een homogeen deeg. Draai het deeg in plastiekfolie en laat een nacht rusten in de koelkast. Bestrooi het aanrecht met een beetje bloem en rol het deeg uit met een ...
Frangipanetaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/frangipanetaart
... Frangipanetaart - Verwarm de oven op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom. Roer goed alles fijn met een klopper. Lang genoeg roeren zodat de massa zich bindt. Leg het bladerdeeg in de vorm, (zorg dat de vorm een goede warmtegeleider is) en prik erin. Smeer ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fruittaart
... Fruittaart - Bak het bladerdeeg voor in een bakvorm in een oven van 180 graden gedurende 20 minuten. Leg bovenop het deeg een boterpapier en daarop een gewicht, bijvoorbeeld gedroogde bonen, grot zout, erwten. Zo gaat het niet rijzen. Maak banketbakkersroom: Kook de ...
Muffins met kaas en abrikozenconfituur
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/muffins-met-brugge-goud-en-abrikozenconfituur
... Muffins met Brugge Goud en abrikozenconfituur - Muffins met Brugge Goud en abrikozenconfituur - Rasp de Brugge Goud en smelt de boter.Doe de bloem in een kom en meng met bakpoeder suiker vanillesuiker geraspte sinaasschil Brugge Goud de eieren melk en de gesmolten ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje ...
Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/groententempura
... Groententempura By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in ...
Abrikozentaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/abrikozentaart
... Abrikozentaart - Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de bloem, suiker en boter voor het deeg in een kom. Voeg de eierdooiers en een snuifje zout toe. Kneed alles goed samen, wikkel in plastiekfolie en laat 1u rusten in de koelkast. Giet de abrikozen af en pureer de ...
Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/semi-freddo-met-abrikozenconfituur-en-meringue
... Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue - Mix de eierdooiers met de helft van de suiker tot je een witte massa bekomt die linten trekt (ruban). Mix het eiwit met de helft van de suiker zeer stijf. Klop de room op. Breek de meringue in grove stukken. Meng het ...