Resultaten voor peterselieolie
Tartaar van rode poon met mimosa van ei en witte asperges
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-van-rode-poon-met-mimosa-van-ei-en-asperges
... kken in een ring.Een aantal blaadjes peterselie apart houden voor de garnering een deel fijn hakken en een deel gebruiken voor de peterselieolie.Blancheer de peterselie bedoeld voor de peterselieolie. Nadien afschrikken uitpersen en mixen met 1 dl maïsolie en  ...
Soepje van bloemkool met peterselie-olie | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-bloemkool-met-peterselie-olie
... ok of stoom de peterselie gedurende 6 à 7 minuten en spoel af onder ijskoud water. Mix dit vervolgens samen met de olijfolie tot peterselieolie. Mix daarna de bloemkoolsoep met de room en breng op smaak. Serveer de soep met de parmezaanschilfers, peterselieolie en garnaaltjes. Versier met een beetje kervel. Ingrediënten ½ bloemkool 3 teentjes look ½ ajuin 1 aardappel 1½ l water 2 el PH Groentebouillon 1 busseltje peterselie 2½ dl room 4 dl olijfolie 4 el parmezaanschilfers 4 el gepelde garnalen kervel ...
Bloemkoolzalfje met zalm en lompviseitjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolzalfje-met-zalm-en-lompviseitjes
... er met de groentebouillon en de room. Mix de bloemkool met de saus tot een moesje. Mix de olijfolie met de look en peterselie tot peterselieolie. Serveer het moesje met een julienne van gerookte zalm en een beetje lompviseitjes . Besprenkel met een beetje olie. Ingrediënten een halve bloemkool 2 aardappelen 1 dl water 1 el groentebouillon 1 dl room 4 schijfjes gerookte zalm 4 th lepels lompvis ...
Kaviaar van aubergines | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kaviaar-van-aubergines
... olijfolie en kruid af. Gril de pijnboompitjes kort aan. Schik de auberginekaviaar op een bord met een paar reepjes paprika en de peterselieolie. Strooi de gegrilde pijnboompitjes eroverheen. Ingrediënten 4 aubergines 1 rode paprika 1 blikje tomatenpuree olijfolie peterselie pijnboompitten ...
Recepten - Viskroketten met dragonaardappelen
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Viskroketten_met_dragonaardappelen
... n dan in het paneermeel. Bak de koekjes zachtjes in een pan met antikleeflaag en wat boter. Versier het geheel met citroen en wat peterselieolie. ...
Bloemkoolsoep met zalm en roze peper | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkoolsoep-met-zalm-en-roze-peper
... an toe. Mix de peterselie met de olijfolie. Versnijd de zalm in reepjes of blokjes. Serveer de soep met de zalm en versier met de peterselieolie, de rauwe bloemkoolbloempjes en een beetje grof zout. Ingrediënten 2 l water 1 el roze peper 4 el fijngehakte peterselie 4 plakjes zalm 1 teentje knoflook 1 ui 2 aardappelen 1 bloemkool boter wit van de prei 1 el groentebouillon 1 dl room 2 dl olijfolie grof zout 1 el groentebouillon ...
Zachte rolletjes van tongschar met prei en aardappel
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rolletjes-van-tongschar-met-prei-en-aardappel
... reistukje op elk rolletje. Strooi de aardappelblokjes er op en er rond. Voeg met een lepeltje enkele druppeltjes wittewijnsaus en peterselieolie toe. Snijd de radijsjes in een mooie slinger en drapeer over de aardappelblokjes. Smuk op naar smaak met verse kruiden en bloemen ...
http://www.onnokleyn.nl/zachtgegaarde-kabeljauw-met-citroen-peterselie-en-een-kikkererwtenstamppotje/
... r zout of peper nodig. 4. Leg op elk bord wat stamppot, daar tegenaan een mootje vis, en druppel er wat van de achtergehouden peterselieolie (niet de marinade dus!) omheen. ...