Resultaten voor peter goossens paling in de room
Paling in room | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-room
... k. Laat dit alles tot de helft inkoken. Voeg de room eraan toe en laat dit inkoken tot de saus indikt. Werk af met de fijngehakte peterselie. Ingrediënten 1 dl pastis bloem 1 dl witte wijn 4 dl room peper 1 el groentebouillon fijngehakte look viskruiden 1 el boter 800 gr verse paling fijngehakte platte peterselie zout ...
Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus
... roentebouillon en look. Laat dit inkoken tot de helft. Giet de room erbij en laat inkoken tot de saus indikt. Werk af met gehakte peterselie. Ingrediënten 1 el boter viskruiden bloem ½ dl pastis 800 gr paling 1½ dl witte wijn 4 dl room 1 groentenbouillon look peterselie peper en zout 2 dl water ...
Paling roken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken
... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem ...
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles ...
Paling met peterselie en look | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look
... paling met peterselie en look - paling is een ware delicatesse. Sofie maakt er een super gerechtje van: paling op provençaalse wijze. Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. ...
Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-paling-in-room-en-corne-de-gatte-met-kervel
... Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel - Borstel en was de aardappelen proper. Stoom ze gaar. Snij de paling in stukken. Bestrooi met bloem. Maak nu de saus. Schil een sjalotje. Snij het fijn. Stoof aan in een klont boter. Voeg een takje tijm en ...
Paling in roomsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-roomsaus
... het citroensap en de room eraan toe en laat het geheel even opkoken. Laat dan 20 à 25 minuten goed sudderen. Voeg de fijngehakte peterselie eraan toe en dien op. Ingrediënten 28 stukjes paling van 5 cm 20 oesterzwammen boter 1 dl room 2 teentjes look sap van een halve citroen 2 dl water bloem 4 el fijngehakte peterselie 1 el groentebouillon ...
Recept voor teryaké van paling | njam!
http://www.njam.tv/recepten/teryake-van-paling
... Bereiden: Leg de satéprikkers in water. Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm. Meng alle ingrediënten voor de marinade en warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen. Leg de paling in een kom en giet er de marinade over. Laat 1 uur afgedekt marineren ...
Recept voor paling in 't groen - hof van cleve style | njam!
http://www.njam.tv/recepten/paling-t-groen-hof-van-cleve-style
... voorbereiden: Fileer de palingen tot op de graat. Snijd de graat in stukken en spoel in koud water, zet opzij voor de saus. Spoel de filets en snijd de buikholte eraf. Snijd de filets in 2 en stop in een vacuüm zakje met de boter. Trek luchtledig en gaar 50 minuten ...