Resultaten voor peter goossens kreeft koken
Broodje kreeft met limoenmayonaise | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/broodje-kreeft-met-limoenmayonaise
... Broodje kreeft met limoenmayonaise - Maak eerst de limoenmayonaise: meng de mayonaise met de overige ingrediënten en kruid met flink wat peper en zout. Smeer een laagje op de onderste helft van elk broodje en garneer afwisselend met stukjes kreeft, komkommer en koriander. ...
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles ...
Kreeft in papillot | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-in-papillot
... kreeft in papillot - Dit gerecht is oorspronkelijk bedoeld om in de keuken te bereiden maar iedereen weet dat je een barbecue met deksel ook dienst kunt laten doen als over. Fan van kreeft? Dan moet je deze papillot zeker eens proberen. Kook of stoom de kreeften 4 à ...
Kreeft in looksaus | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/kreeft-in-looksaus
... op neer dat ze een kleine minuut in de oven moeten per 100 gram. Ingrediënten 2 babykreeften 3 el fama 2 teentjes look ½ bussel peterselie bloem peper zout cayennepeper ...
Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/knolseldersoepje-met-witbier-kreeft-en-ganda-ham
... Knolseldersoepje met witbier, kreeft en Ganda Ham - Breng royaal water met gekneusde peperkorrels en wat wortel, ui, prei en 1 blaadje laurier aan de kook. Leg de kreeft erin met de kop eerst, neem de pan van het vuur en laat de kreeft ± 7 minuten in het hete vocht ...
Kreeft à l’armoricaine | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kreeft-larmoricaine
... et het deksel op de pan en laat een minuut aankleuren. Snij de sjalot in dunne schijfjes en plet de look. Hak de steeltjes van de peterselie. Draai de kreeft en voeg de gesneden groenten toe in de pan. Blus met water en laat opnieuw een minuut stomen in de pan. Leg de kreeft in een ovenschaal en doe de hersenmengeling opnieuw in de kop van de kreeft. Overgiet met wat olijfolie. Zet de kreeft in een oven van 180° gedurende 5 à 7 minuten. Doe de tomatencoulis in de pan bij de gestoofde groenten. Hak de dragon fijn en doe bij de coulis. Kook de witte rijst, giet af. Hak de peterselie en voeg bij de rijst. Haal de kreeft uit de oven en leg ze in de saus en laat een minuutje pr ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kreeft-thermidor
... en breng aan de kook. Laat inkoken tot de helft. Voeg de kaassaus toe en laat op een laag vuur binden. Werk af met de fijngehakte peterselie en een klontje boter.Nappeer de kreeft met de saus en gratineer 3 min. onder een hete grill. ...
Kreeft met spruiten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kreeft-met-spruiten
... stoof ze aan in een beetje bakboter . Voeg er een ½ fijngesneden lookteentje en het fijngesneden spek aan toe. Frituur de platte peterselie. Bak de kreeft aan in een beetje bakboter en de rest van de look. Strooi de suiker eroverheen. Blus het geheel met de balsamicoazijn en de sojasaus, wanneer de suiker gekaramelliseerd is. Laat koken tot de kreeft mooi omringd is door de saus. Haal ze vervolgens uit de pa ...
Kreeft à la nage | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-la-nage
... kreeft à la nage - Maak een sterke bouillon met wortel, selder, groen van de prei, ajuin, tijm, laurier en water en kruid met peper en zout. Laat dit opkoken en kook er dan de kreeft in gedurende 5 minuten. Haal de kreeft uit de bouillon en werk de jus af: zeef 3,5 ...