Resultaten voor peter goosens aardappelkroketten
Fazant 'brabançonne' met aardappelkroketten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fazant-brabanconne-met-aardappelkroketten
... llon laat inkoken tot een lichte jus.Versnijd de fazanten van de karkas. Serveer op warme borden schik er witloof langs strooi er peterselie over en nappeer met de jus. Bak intussen de aardappelkroketten en serveer deze afzonderlijk. ...
Peter Lehmann Barossa Chardonnay 2005 | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/peter-lehmann-barossa-chardonnay-2005/
... peter Lehmann Barossa Chardonnay 2005 Bij het horen van het woord oester springen de klassieke wijnliefhebbers meteen in de houding. ‘Chablis,’ roept de een. ‘Droge riesling,’ vindt de ander. Punt is alleen dat in de hoofdgerecht van het Volkskrant W ...
Uit de keuken van Levine: juli 2010
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010_07_01_archive.html
... Woensdag = bakdag (3) Vandaag heb ik me weer eens gewaagd aan het bakken van zuurdesembrood. Ik heb er zelfs 3 verschillende gemaakt (en dan van ieder 2). De desem heb ik gemaakt volgens de beproefde werkwijze van peter Reinhart: The Pineapple juice Solution.Pain au ...
Jeroen Meus - Aardappelkroketten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardappelkroketten
... aardappelkroketten - Een basisrecept voor wie zo nu en dan heimwee heeft naar grootmoeders huisbereide kroketjes op kerstavond.Om zo'n geslaagde aardappelkroket te maken, is het belangrijk om zo min mogelijk vocht te gebruiken in de bereiding. Zo beperk je de kans ...
Recept voor bruine kippenfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kippenfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de karkassen op een bakplaat met bakpapier en bak ze 30 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de groenten grof en leg de ui en wortel bij de karkassen op de bakplaat. Zet nog 20 minuten in de oven. Haal alles uit de oven ...
Recept voor bruine kalfsfond van peter goossens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/bruine-kalfsfond-van-peter-goossens
... bereiden: Verwarm de oven voor op 180°. Leg de kalfsschenkels op een bakplaat en bak ze 45 minuten in de voorverwarmde oven. Doe de ui en wortel erbij en bestrijk de schenkels met tomatenpuree. Plaats het geheel opnieuw 45 minuten in de oven op 180°C. Haal alles ...
Jeroen Meus - Parelhoen in't bier met spekblokjes en witloofsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/parelhoen-int-bier-met-spekblokjes-en-witloofsla
... Parelhoen in't bier met spekblokjes en witloofsla - Parelhoen is het gevogelte van de fijnproever. Laat de vogel op het karkas versnijden om een stoofpot boordevol smaak op de tafel te zetten. Stukjes spek en een blond kwaliteitsbier maken van de saus een voltreffer. ...
Uit de keuken van Levine: Woensdag = bakdag (3)
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/07/woensdag-bakdag-3.html
... Woensdag = bakdag (3) Vandaag heb ik me weer eens gewaagd aan het bakken van zuurdesembrood. Ik heb er zelfs 3 verschillende gemaakt (en dan van ieder 2). De desem heb ik gemaakt volgens de beproefde werkwijze van peter Reinhart: The Pineapple juice Solution.Pain au ...
Jeroen Meus - Stoofpot van kip met appel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kip-met-appel
... Stoofpot van kip met appel - Zacht gegaarde stukken kip met de ronde smaak van appelen, witloofsla en aardappelkroketten. - Verwarm de oven voor op 160°C. Snijd de braadkip in stukken en kruid met peper en zout. Bak de stukken kip in een grote pot met bruisende ...
Jeroen Meus - Stoofpot van kip met appel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kip-met-appel
... Stoofpot van kip met appel - Zacht gegaarde stukken kip met de ronde smaak van appelen, witloofsla en aardappelkroketten. - Verwarm de oven voor op 160°C. Snijd de braadkip in stukken en kruid met peper en zout. Bak de stukken kip in een grote pot met bruisende ...