Resultaten voor persillade met mosterd

Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/lamsbout-in-persillade-met-een-gratin-van-raapjes

... Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes - Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes - Kruid de bout met peper en grof zeezout en schroei het lamsvlees rondom dicht in hete boter.Snipper intussen voor de persillade de look de platte peterselie en de munt ...

Videorecept voor Scampi in kruidenkorst en currymayonaise | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/scampi-in-kruidenkorst-en-currymayonaise/

... Solo vloeibaar Toevoegen Bereidingswijze Pel de scampi, snijd ze aan de rugzijde in en verwijder het darmkanaal. Maak de persillade. Doe hiervoor het brood samen met de peterselie, een teentje look, peper en zout in de keukenrobot of blender. Rasp er wat zeste van citroen bij (ongeveer een koffielepeltje van het gele gedeelte van de schil). Hak alles kort op lage stand, zodat de persillade niet te fijn wordt.Kruid de scampi met peper en zout. Bak ze kort aan in gesmolten Solo en besprenkel ze met wat citroensap. Haal ze uit de pan en wentel ze in de persillade. Leg de scampi op een ovenplaat en laat ze nog een vijftal minuutjes op 200 graden korsten in de oven. Zo wordt de persillade heerlijk krokant. Maak de currymayonaise in ...

Recepten - Lamsbout in persillade met een gratin van raapjes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lamsbout_in_persillade_met_een_gratin_van_raapjes

... ingswijze Kruid de bout met peper en grof zeezout en schroei het lamsvlees rondom dicht in hete boter.  Snipper intussen voor de persillade de look, de platte peterselie en de munt zeer fijn.  Hak de amandelen en doe ze bij de look en de kruiden.  Meng er de parmezaan door d ...

Lamskroon met gratin dauphinois | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/lamskroon-met-gratin-dauphinois

... et paneermeel. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie fijn en voeg toe, samen met een scheut olijfolie. Meng tot een klevende persillade. Haal het vlees uit de pan en lig in een ovenschotel. Bedek het vlees met de persillade. Zet de ovenschotel mee in de oven gedurende tien minuten. Neem de pan waarin je het vlees hebt gebakken en giet het vet weg. Deglaceer de pan met de bruine fond. Giet er de porto bij en laat reduceren. Afkruiden met peter en zout. Leg de vooraf gekookte boontjes per acht in hoopjes en rol ze in een sneetje spek. Snij de uiteindes van de boontjes en leg de hoopjes in een ovenschotel. Kruid met peper en zout. Zet de ovenschotel mee in de oven gedurende een paar minuutjes Ingrediënten voor de gratin dauphinois 1 kg bloemige aardappelen 250 ml melk 250 ml room 200 gr gemalen kaas 1 teentje look nootmuskaat peper en zout voor het lamsvlees 2 lamskroontjes paneermeel of broodkruim 1 teentje look 1 th lepel mosterd bussel petersel ...

Jeroen Meus - Kalfsentrecote, tomaat met persillade, kruidenboter en pommes pont neuf - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsentrecote-tomaat-met-persillade-kruidenboter-en-pommes-pont-neuf

... Kalfsentrecote, tomaat met persillade, kruidenboter en pommes pont neuf - Een klassieker die nooit verveelt: kalfsentrecote. Deze keer met warme tomaten voorzien van een peterseliekorstje, verse kruidenboter en pommes pont neuf, dat zijn extra dikke frieten. Ja, af en toe ...

Recept voor Mosselen à la marseillaise | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/mobelen-a-la-marseillaise/

... sselen en laat voor één derde indikken. Proef en breng verder op smaak. Giet deze saus met een lepel over de mosselen. Maak een persillade: hak de peterselie fijn en meng met de geplette knoflookteentjes. Breng verder op smaak met peper en zout, en meng het paneermeel erdoorheen.Bestrooi elke mossel met de persillade en overgiet met de olijfolie. Laat de mosselen gedurende 10 minuten een goudbruin kleurtje krijgen in de oven. Geniet van Mosselen à la marseillaise ...

Honing-mosterd dressing | Lekker door een salade! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/honing-mosterd-dressing/

... Honing-mosterd dressing Honing mosterd dressing: een heerlijke dressing voor een salade. Meng alle ingredienten in een bakje en klaar is je honing-mosterd dressing. Serveer de honing-mosterd dressing bijvoorbeeld op een broodje beenham of in een salade. 2 tl honing, 2 tl ...

Summer vegetable tian ââ?¬â?? zomergroente tian (GF-DF-SF-V)

http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/07/summer-vegetable-tian-zomergroente-tian.html

... er type of oven dish.The tian is filled with the rich flavours of courgette, aubergine and tomato, summer flavours, enhanced by a persillade, a mixture of garlic, basil and parsley and a good splash of extra virgin olive oil.You can prepare the dish in the morning, so you just have to put it in the oven in the evening. It?s a light dish, which you can eat with a piece of fish or an omelette and some salad. The next day, you can eat the left-overs, if there are any, cold, as an anti-pasta. I ...

Prei met mosterd - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/prei/prei-mosterd

... Prei met mosterd 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands bevat per portie130 kcal 5 g eiwit 9 g vet 9 g koolhydraten Ingrediënten 500 g prei, in schuine ringen 2 eetlepels crème fraîche ...

Honig soep - Mosterd-champignonsoep - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/mosterd-champignonsoep

... Mosterd-champignonsoep 6 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 4 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten 1 pakje Honig Franse Champignonsoep 250 g soepgroente 100 ml slagroom 2 eetlepels Zaanse mosterd Bereiden Bereid ...