Resultaten voor peren en pruimen compote

Recept voor Crumble van pruimen en zwarte vijgen met peperkoek | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/Crumble-van-pruimen-en-zwarte-vijgen-met-peperkoek/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 verse pruimen Toevoegen 8 gedroogde pruimen Toevoegen 4 zwarte vijgen Toevoegen 200 g peperkoek ...

Jeroen Meus - Carré confituur met Mirabelle pruimen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carre-confituur-met-mirabelle-pruimen

... Carré confituur met Mirabelle pruimen - Een bladerdeeggebakje met een laagje frangipanebeslag en abrikozenconfituur. Dat klinkt als de klassieke carré confituur. Jeroen maakt zijn compote hier met Mirabelle pruimen. Deze ronde pruimpjes zijn zoet van smaak ...

Verse kaas met peren- en appelcompote en zandkoekjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/verse-kaas-met-peren-en-appel

... Verse kaas met peren en appel - Een heerlijk fris en gezond dessertje. Voeg honing toe aan de melk voor een zoetere smaak en werk af met koekkruimels.  - Neem de gecondenseerde melk en meng met de honing.Verkruimel de zandkoekjes.Schil de peren en appels en snijd ...

Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/speciale-bbq-saus-van-blauwe-pruimen

... Speciale BBQ-saus van blauwe pruimen - De pruimen met het water snel laten koken. Het vlees van de pruimen mixen met kruiden. Ingrediënten 500 gr blauwe pruimen 1 bussel verse koriander 1 bussel platte peterselie een chilipepertje of 1 el sambal oelek ...

Gebak met pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen

... Gebak met pruimen - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in ben leg er een bakpapier in. Leg de pruimen in de rum, vul aan met heet water tot ze onder staan en laat 1 uur weken. Laat de pruimen uitlekken en druk het vocht er iets uit. Klop de eieren met ...

Sas Kookt!: Fiesta Europa

http://saskookt.blogspot.be/2010/08/fiesta-europa.html

... Fiesta Europa Gisteren toevallig op de website van de stad Gent ontdekt dat het Europese Markt is op de Kouter! Ik werk letterlijk naast de Kouter, dus moest zeker eens een kijkje gaan nemen. Zo gezellig dat het er was! Allerlei marktkramen met lekkers vanuit heel Europa. ...

Peren in rode wijn met zuidvruchten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/peer/peren-rode-wijn-zuidvruchten

... n 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 1 liter robuuste rode wijn 4 stevige stoofperen 2 kaneelstokjes 1 vanillestokje, opengespleten 2 kruidnagels 4-5 eetlepels bloemenhoning of zonnebloemhoning een paar gedroogde abrikozen een paar gedroogde pruimen 1 onbespoten sinaasappel Bereiden Breng de rode wijn ...

Polentadessert met pruimen en sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/polentadessert-met-pruimen-en-sinaasappel

... Polentadessert met pruimen en sinaasappel - Kook het water en voeg er al roerend 65 g suiker, de curry en de polenta aan toe. Laat zachtjes koken gedurende 20 à 30 minuten. Doe de polenta in vormpjes en laat deze een dag opstijven in de koelkast. Snijd de pruimen in ...

Perencompote met kastanjes en gedroogd fruit | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/perencompote-met-kastanjes-en-gedroogd-fruit

... Perencompote met kastanjes en gedroogd fruit -  Eerst maken we de compote. Je laat de peren ongeschild, snijdt ze in vier en verwijdert het klokhuis. Nu snij je de partjes in fijne schijfjes. Doe die in een pot, giet er de verjus over en laat rustig opkoken.   Als ...

Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-kalkoenbout-met-pruimen-en-gehakt

... Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Gevulde kalkoenbout met pruimen en gehakt - Snij de pruimen in stukken en meng ze met het gehakt de porto en de cognac.Ontbeen de kalkoenbillen maak in de 2 dikste helften een inkeping.Vouw ze open en leg er het gehaktmengsel ...