Resultaten voor pepers drogen in magnetron
Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-kruiden-gebruiken-bewaren-en-drogen
... Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen - Om kruiden te drogen, pluk je de kruiden (neem niet te veel steel mee), leg ze op een bakpapier, en laat ze 1 à 2 uur drogen in een oven op 50°C. Om verse kruiden in de koelkast te bewaren, snij een stukje af van de verdroogde ...
Mexicaanse streetsalade met courgette, paprika en mais | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mexicaanse-streetsalade-met-courgette-paprika-en-mais
... k en kook de maiskolven 10 min. Laat uitlekken. Snijd ondertussen de paprika's in grote stukken en doe met de courgette en rode pepers in een kom. Besprenkel met 3 el olie en bestrooi met peper en zout. Gril de groenten en pepers 6 min. op de barbecue of in de grillpan, eventueel in porties. Keer regelmatig. Doe de gegrilde groenten in een schaal, houd de pepers apart. Bestrijk de mais met 2 el oli ...
Cambridge recepten: Piripiri marinade...
http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/08/piripiri-marinade.html
... Piripiri marinade... Nodig: * 8 rode pepers * 6 tenen knoflook * 3 eetl. paprikapoeder * 1 eetl. peper * 1 dl citroensap * 1.50 dl olijfolie Bereiding: * Eventueel de pitjes uit de pepers halen maar als je van pikant houd hoeft het niet. * Knoflook schoonmaken * Doe ...
Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-gegrild-rundsvlees-en-citroengras
... e-ui 8 slabladeren 1 el vissaus 1 el sojasaus peper en suiker olie om te bakken 1 kommetje 'vinaigrette' van vissaus (met Spaanse pepers, look, 2 el limoen en 1 el suiker) ...
Aan tafel met Tanja: Sambal van Madame Jeanette-pepers
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/03/sambal-van-madame-jeanette-pepers.html
... Sambal van Madame Jeanette-pepers Omdat ik wat Madame Jeanettes had gekocht -gewoon voor de gein- moest ik er natuurlijk ook iets mee doen. En dan komt men toch al snel uit, althans ik wel, op een sambal van deze loeihete Surinaamse pepers. Indien ik sporadisch bij een ...
Lamsvlees met paprika en pepers (tas kebabi) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsvlees/lamsvlees-paprika-pepers-tas-kebabi
... Lamsvlees met paprika en pepers (tas kebabi) 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 11 waarderingen HoofdgerechtVleesMediterraan Ingrediënten 500 g lamsbout zonder been, of ander mals lamsvlees, in reepjes gemalen komijn olijfolie ...
Cookie dough mug cake (gezondere variant!) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/mug-cake-cookie-dough/
... Cookie dough mug cake (gezondere variant!) In samenwerking met I-KOOK - Al eerder liet ik zien dat je met stoom heerlijke vegetarische dim sum kunt maken en dat je door middel van koken heel snel een lekkere pudding maakt. Vandaag laat ik je een recept zien wat je in ...
Vegetarisch gevulde paprika's met spinazie-kaasrijst recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7550/gevulde-paprika-s-met-spinazie-kaasrijst
... Gevulde paprika's met spinazie-kaasrijst - Dit knapperig groentegerecht is 100% kidsproof! - Kook de rijst in ruim water voor ca. 8 min. Ontdooi intussen de spinazie in een magnetron op vol vermogen (700 Watt) in ca. 3 min. Laat de spinazie in een zeef goed uitlekken. ...
Koekjes op basis van eiwit | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/koekjes-op-basis-van-eiwit
... Koekjes op basis van eiwit - De eiwitten opkloppen met de suiker. De bloemsuiker en het cacaopoeder samen zeven om klonters te vermijden. Dit mengsel onder het opgeklopt eiwit spatelen. Doe dit in een spuitzak met spuitmondje en spuit je dotjes op een boterpapier of ...
Meringues uit de magnetron | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/meringues-uit-de-magnetron/
... Nog niet zo erg lang geleden aten wij bij een vriend (bijgenaamd De Boskabouter) een zalig dessert waarin ondermeer helemaal zelfgemaakte meringues. Je weet wel, van die meringues die nog een beetje zacht zijn van binnen en niet van die harde uitgedroogde knabbels van ...