Resultaten voor peperkoek met parelsuiker
Salade met rode biet, gerookte forel, peperkoek en geitenkaas » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/salade-rode-biet/
... Voor we duiken in het recept voor deze salade met rode biet, nog even een ode aan peperkoek! Iedereen heeft wel zo’n lijstje van etenswaren die hij voor eeuwig en altijd zal linken aan zijn kindertijd of jeugd. Ik zal je vertellen, peperkoek staat bij mij erg hoog op ...
Wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Toast met Fagotin Traditie en peperkoek | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/wat-doen-met-de-peperkoek-van-sinterklaas-toast-met-fagotin-traditie-en-peperkoek
... Wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Toast met Fagotin Traditie en peperkoek - Wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Combineer hem met een schijfje Fagotin op een toastje. Snij de kaas in schijfjes. Snijd de sneetjes peperkoek in rechthoekjes. Leg de schijfjes ...
Tiramisu met peperkoek en sinaasappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tiramisu-met-peperkoek-en-sinaasappel
... Tiramisu met peperkoek en sinaasappel - Splits de eieren. Klop de 3 eierdooiers met suiker wit en schep er de mascarpone bij. De eiwitten stijf kloppen en ook aan het mascarponemengsel toevoegen. Week de peperkoek in het mengsel van sinaasappelsap en rosé en mix dit fijn ...
Op de groei: peperkoeklolly's | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/op-de-groei-peperkoeklollys
... Op de groei: peperkoeklolly's - Neem de peperkoek. Snijd hem in tweeën en steek de stukken op een stokje. Smeer de kaas op de peperkoek (ook aan de zijkanten). Strooi ijsspikkels op de kaas. Ingrediënten 1 plak peperkoek 50 g roomkaas ijsspikkels ...
Kerstmenu: Hapje van peperkoek met ricotta en gebakken appeltjes » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/hapje-peperkoek/
... Hapje van peperkoek. Hoewel het op dit moment nog niet zeker is hoe de feestdagen er dit jaar precies zullen uitzien, ga ik er vanuit dat iedereen het wel eens is over het volgende: Kerst laten we niet zomaar voorbij gaan! Of het nu verplicht ‘in ons kot’ is, met een ...
Venusschelpen met peperkoek en rozemarijn | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venusschelpen-met-peperkoek-en-rozemarijn
... Venusschelpen met peperkoek en rozemarijn - Stoom de venusschelpen samen met een halve sjalot en een beetje olijfolie gedurende 1 minuut op 105 graden. Hak 1 sjalot fijn (ook de halve sjalot van daarnet), snijd de peperkoek in blokjes, voeg er de rozemarijn en de olijfolie ...
Broodpudding met peperkoek | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/broodpudding-met-peperkoek
... Broodpudding met peperkoek - Snijd het brood en de peperkoek in stukjes. Doe er de rozijnen bij, de eieren en de bloem. Laat de melk koken met de suiker en een snuifje zout. Giet de melk op het brood en de peperkoek Plet alles fijn met een vork of stamper. Voeg er de ...
Hazenpeper met peperkoek | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenpeper-met-peperkoek
... Hazenpeper met peperkoek - Kruid de haas en bak hem aan in boter. Voeg de gesneden ui, tijm en laurier toe. Overstrooi met de bloem en roer goed om. Doe er de fles rode wijn bij en vul aan met water tot de haas onder staat. Voeg er vervolgens een lepel wildbouillon aan ...
Millefeuille van zalm | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/millefeuille-van-zalm
... Millefeuille van zalm - Verhit de boter in een pan en bak de sneetjes peperkoek aan beide kanten. Laat ze vervolgens afkoelen. Meng met een vork de verse kaas, enkele druppels citroensap, de fijngehakte kruiden, zout en peper. Snijd de zalm in reepjes. Leg enkele reepjes ...
Soepje van kastanjes en croutons van peperkoek | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/soepje-van-kastanjes-en-croutons-van-peperkoek
... Soepje van kastanjes en croutons van peperkoek - Snij de peperkoek in kleine blokjes en bak ze krokant in een hete pan met een klontje boter. Laat de peperkoekcroutons na het bakken even rusten op een stukje keukenpapier. Je zal merken dat de blokjes in het begin wak zijn, ...