Resultaten voor peertjes uit blik opwarmen en met veenbessen

Pittige peertjes met kazen van bij ons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pittige-peertjes-uit-de-wok-met-kazen-van-bij-ons

... Pittige peertjes uit de wok met Kazen van bij Ons - Pittige peertjes uit de wok met Kazen van bij Ons - Schil de peren en snijd ze in vier. Verwijder het klokhuis.Smelt wat boter in een wok en doe er de peertjes bij.Strooi er de suiker over en laat licht karameliseren. ...

Gin-Tonic met veenbessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gin-tonic-met-veenbessen

... Gin-Tonic met veenbessen - Op zoek naar een lekkere cocktail of een eenvoudige aperitief om je gasten mee te verwennen? Probeer deze gin-tonic speciaal voor Kerstmis gemaakt. De verse veenbessen kan je vervangen door gedroogde veenbessen of door jeneverbesjes. Het is enkel ...

Peertjes in rode wijn met pannenkoeken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/peertjes-in-rode-wijn-met-pannenkoeken

... ertjes in rode wijn met pannenkoeken - Warm de wijn samen met de suiker, tijm, laurier, rozemarijn en kaneel. Leg er de geschilde peertjes in en kook ze langzaam gaar. Bereid het pannenkoekenmengsel en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoek in een diep bord met het p ...

Recept voor peren gepocheerd in rode wijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/peren-gepocheerd-rode-wijn

... bereiden: Schil de peertjes maar laat het steeltje eraan. Breng de wijn met het water en de specerijen aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de peertjes toe. Laat ca. 40 min. op een zacht vuur koken. Laat de peertjes afkoelen in de wijn. serveren: Serveer  in een ...

Konijn met cider, peren en kroketjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/konijn-met-cider-peren-en-kroketjes

... g ook tijm en laurier toe. Laat alles ongeveer 30 à 45 minuten pruttelen op een zacht vuurtje onder deksel. Schil ondertussen de peertjes en verwijder het klokkenhuis. Moesten ze wat groot zijn snij je ze best in twee. Voor de siroop: breng 400ml water op smaak met de honing, steranijs en tijm. Breng het mengsel aan de kook en voeg daarna de peertjes toe. Laat vijf minuten pruttelen. Bak ondertussen de kroketjes in de friteuse op 180 graden. Haal de peertjes uit de siroop en maak een paar inkepingen. Brand ze vervolgens een beetje af. Serveer het konijn met de kroketjes en de peertjes. Smakelijk! Ingrediënten 2 stukken konijn (in stukken gesneden door de slager) 1 klont boter peper zout 2 el bloem 1 el mosterd ½ fles cider brut 1 scheut Noilly Prat 200 ml bruine fond 250 g witter paddenstoelen 2 sjalotten 200 ml room tijm laurier 1 blik peren op sap 8 kleine peertjes 4 el honing 3 stuk steranijs 1 tak tijm 500 g ronde kroketjes ...

Warme camembert met veenbessen | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/warme-camembert-met-veenbessen

... Warme camembert met veenbessen - Zet de hele camembert zonder deksel van de doos een zevental minuten in een rookdoos met rookpoeder, of warm in een gesloten doos langzaam op aan de rand van de grill van uitdovend haardvuur of barbecue. Parfumeer het smeulende vuur indien ...

Verloren brood met gebakken peer en veenbessen en Eva's detoxdrankje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/verloren-brood-met-gebakken-peer-en-veenbessen-en-evas-detoxdrankje

... t is. Tip: dit gaat beter met een antikleefpan.  Leg een sneetje op een bord. Werk af met de plantaardige yoghurt en de gebakken peertjes. Maak nu het detoxdrankje. Doe het sap van de halve citroen, de ahornsiroop, de cayennepeper en het zout in een glas. Vul op met plat water. Ingrediënten 1 brood (zonder ei, lactosevrij en glutenvrij) 100 ml plantaardige yoghurt 150 ml sojamelk (of sojamelk, kokosmelk, ...) 1 vanillestok 1 el maizena 1 mespunt kaneel 100 g bruine suiker 100 g blonde suiker 3 Conference peren eventueel honing 2 el kokosolie 2 el gedroogde veenbessen 1 citroen 2 el bruine suiker voor het detoxdrankje ½ citroen 1 mespunt cayennepeper een snuifje zout 1 el ahornsiroop (C-graad) 1 groot glas plat water ...

Paasbrunch: verloren brood met Maredsous, aardbeien en veenbessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paasbrunch-verloren-brood-met-maredsous-aardbeien-en-veenbessen

... Paasbrunch: verloren brood met Maredsous, aardbeien en veenbessen - Wil je scoren op de paasbrunch? Serveer dan deze variatie op het verloren brood.  Klop het ei los met de melk. Wentel het brood in de melk. Bak in een beetje boter. Leg er de veenbessen en een sneetje ...

Gehaktballetjes met peertjes en aardappelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gehaktballetjes-met-peertjes-en-aardappelen

... Gehaktballetjes met peertjes en aardappelen - Eline De Munck is grote fan van frikadellen of gehakballetjes met peertjes. Sofie serveert er nieuwe patatjes bij. Heerlijk én eenvoudig! Zelf deze lekkere klassieker eens proberen? Tip: hou het vocht van de peertjes opzij. ...

Havermoutkoekjes met gedroogde veenbessen – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/tussendoortjes/havermoutkoekjes-met-gedroogde-veenbessen/

... Havermoutkoekjes met gedroogde veenbessen Verwarm de oven voor op 180° C. Mix de bananen of plet ze met een vork. Voeg de havervlokken, amandelen, de kokos en het gedroogd fruit toe en meng goed. Smelt het kokosvet op een laag vuurtje en meng met de andere ingrediënten. ...