Resultaten voor passata maken en invriezen

Zelfgemaakte passata

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zelfgemaakte-passata

... Zelfgemaakte passata - Deze passata kan je bewaren in gesteriliseerde bokalen of flessen. Vullen tot net onder de rand, stevig afsluiten met een schroefdop of schroefdeksel en zet de bokalen of flessen op hun kop. Laat rustig afkoelen. - Spoel de tomaten en snijd in grove ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/pasta-met-tomatensaus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Enkele weken terug haalde ik bij onze lokale aardappelboer, een grote hoeveelheid tomaten, waar ik passata van maakte. Zalig is dat, om al die flessen te zien staan in mijn voorraadkast. Omdat er zoveel smaak in de tomaten zit, vond ik dit het ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/09/pasta-met-tomatensaus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Enkele weken terug haalde ik bij onze lokale aardappelboer, een grote hoeveelheid tomaten, waar ik passata van maakte. Zalig is dat, om al die flessen te zien staan in mijn voorraadkast. Omdat er zoveel smaak in de tomaten zit, vond ik dit het ...

Patatas Bravas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/patatas-bravas

... rdappelen in de schil koken en deze op de bbq krokant grillen. Deze vervolgens in een grote kom scheppen. Voor de tomatensaus: de passata koken met cayennepeper en Italian Mix. Doe hierbij de balsamicoazijn en geplette look. Deze saus voor het serveren over de aardappelen gieten. Ingrediƫn ...

De pizza bowl - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/de-pizza-bowl/

... oel de quinoa af en kook volgens de instructies op de verpakking. Verwarm intussen de oven voor op 180 C. Verdeel de helft van de passata, samen met de oregano en peper over de bodem van de ovenschaal en verdeel vervolgens de quinoa hier overheen, gevolgd door de fetakaas. Giet vervolgens weer passata hier overheen en maak af met de groente en de geraspte kaas. Zet de schaal 10 minuten in de oven. ...

Gevulde tomaten met couscous | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-tomaten-met-couscous

... roentjes fijn, bak ze aan in een beetje boter en meng met de couscous. Haal het binnenste uit de tomaten en vermeng ze dan met de passata in een ovenschotel. Vul de tomaten met de couscous en zet de ovenschotel in de oven gedurende ongeveer 15 minuten op 180 graden. ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/06/lasagne-met-broccoli-basilicumricotta.html

... jke recept worden canneloni en een zelfgemaakte saus op basis van tomatenstukjes uit blik gebruikt in plaats van lasagnebladen en passata met kruiden. Doe er gerust je goesting mee :).Dit heb je nodig voor 4 personen:75 g erwten (diepvries)1 broccoli8 kerstomateneen potje basilicum250 g ricotta150 g mozzarellalasagnebladen2 el pijnboompitten400 g passata met kruiden Verdeel de broccoli in kleine roosjes.Schil de steel en snij in blokjes.Snipper de ui en knoflook fijn.Halveer de kerstomaatjes.Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en hou er e ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/06/lasagne-met-broccoli-basilicumricotta.html

... jke recept worden canneloni en een zelfgemaakte saus op basis van tomatenstukjes uit blik gebruikt in plaats van lasagnebladen en passata met kruiden. Doe er gerust je goesting mee :).Dit heb je nodig voor 4 personen:75 g erwten (diepvries)1 broccoli8 kerstomateneen potje basilicum250 g ricotta150 g mozzarellalasagnebladen2 el pijnboompitten400 g passata met kruiden Verdeel de broccoli in kleine roosjes.Schil de steel en snij in blokjes.Snipper de ui en knoflook fijn.Halveer de kerstomaatjes.Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en hou er e ...

Jeroen Meus - Homemade 'G6' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/homemade-g6

... er en snijd hem in stukjes. 7. Mix de gekookte tomaten in de blender en giet het mengsel door een zeef in de kookpot.gi 8. Zet de passata weer op het vuur en doe er de in blokjes gesneden groenten bij. Laat de groenten alles garen in de passata. 9. Laat de passata met groenten een beetje afkoelen en mix het tot groentesap in de blender. 10. Breng het sap op smaak met een paar druppels Worcestershiresaus en Tabasco en een snuif selderijzout. 11. Giet het sap in glazen met ijsblokjes en werk af met een tak selder en enkele takjes munt. ...

Lamsgehaktballetjes in tomatensaus

http://saskookt.blogspot.com/2014/02/lamsgehaktballetjes-in-tomatensaus.html

... es1 el fijngehakte verse rozemarijn2 el mosterd2 el honing200 g feta, verkruimeld2 el olijfolie250 ml runderbouillon750 ml tomatenpassataklein handje verse oregano Meng de knoflook, het gehakt, de munt, de rozemarijn, de mosterd, de honing en de feta goed door elkaar.Rol eetlepels van het mengsel tot balletjes.Verhit 1 el van de olie in een ruime pan met antiaanbaklaag op halfhoog tot hoog vuur en bak de helft van de balletjes 3 minuten tot ze aan alle kanten bruin zijn.Haal ze eruit, doe de rest van de olie in de pan en braad de overige balletjes aan.Temper het vuur, doe alle balletjes in de pan samen met de bouillon en de passata en laat 12-15 minuten trekken tot de balletjes gaar zijn.Voeg de oregano toe en kook nog 1 minuut door. ...