Resultaten voor pascale naessens puntpaprika met gehakt

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Gevulde puntpaprika's met geitenkaas | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/gevulde-puntpaprikas-met-geitenkaas/

... Gevulde puntpaprika's met geitenkaas Heerlijke puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika's in de lengte door. Vul de paprika's met geitenkaas en walnoten en breng op smaak met rozemarijn en een snufje zout ...

Soep van tomaten en puntpaprika’s

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/soep-van-tomaten-en-puntpaprikas

... Soep van tomaten en puntpaprika’s - Tomaat en paprika vormen een perfect duo in deze soep van tomaten en puntpaprika's. Werk af met kalfsgehaktballetjes voor tomatensoep met balletjes met een twist. - Pel de ajuinen en versnijd grof. Pel de look en versnipper.Maak ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Jeroen Meus - Puntpaprika’s met lamsgehakt, feta en couscous - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/puntpaprikas-met-lamsgehakt-feta-en-couscous

... Puntpaprika’s met lamsgehakt, feta en couscous - Jeroen geeft altijd de voorkeur aan groenten van lokale telers. Dat geldt ook voor de rode zoete puntpaprika’s die hij in dit recept opvult met pittig gekruid lamsgehakt en fetakaas. Een lekker zuiders gerecht met Belgische ...

Carolines blog: Mediterrane gevulde puntpaprika's

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2013/02/mediterrane-gevulde-puntpaprikas.html

... Mediterrane gevulde puntpaprika's Ingrediënten: - 2 puntpaprika's, gehalveerd en zaden verwijderd - 75 g couscous - ½ l groentebouillon (van een blokje) - 50 g gedroogde abrikozen, gehakt - geraspte schil en sap van een ½ citroen - 20 g geroosterde hazelnoten, gehakt ...

Courgette-rolletjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes

... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediënten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens

... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...