Resultaten voor pascale naessens knolselder met kabeljauw in de oven

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...

Kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kabeljauw-met-mosterdsaus-appel-en-knolselder

... kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder - Bak de kabeljauwfilets bruin in de boter. Snij de appelen en de knolselder in blokjes en stoof ze aan in boter. Wanneer alles gaar is, voeg er dan wat water en de mosterd aan toe. Laat even opkoken en breng op smaak met ...

Knolselderstoemp met kabeljauw en gedroogde Ganda Ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/knolselderstoemp-met-kabeljauw-en-gedroogde-ganda-ham

... Knolselderstoemp met kabeljauw en gedroogde Ganda Ham - Snijd de 4 schijfjes Ganda in julienne. Snijd 4 fijne schijfjes knolselder en friteer in frituurolie. Leg 4 schijfjes Ganda Ham op een Nostick vel en leg er een 2de vel over. Hier leg je terug een bakplaat op en ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum ...

Hier zijn we weer!!!!

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/hier-zijn-we-weer.html

... Hier zijn we weer!!!!Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar het is er eindelijk van gekomen: nog eens een blogpost. Ik moest al bijna nadenken hoe het nog moest. Fin, ik ben eergisteren naar de persvoorstelling geweest van het nieuwe kookboek van pascale naessens ...

Gestoomde kabeljauw in spek met mosselen, garnalen en sabayon | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-kabeljauw-in-spek-met-mosselen-garnalen-en-sabayon

... Gestoomde kabeljauw in spek met mosselen, garnalen en sabayon - Snij de knolselder en de aardappelen in grote stukken. Voeg er een beetje water aan toe, breng op smaak en stoom gedurende 10 minuten op 120 graden. Maak er een puree van en kruid met peper en zout. Stoom ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 D ...

Gratin van kabeljauw en groenten met verse kruiden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gratin-van-kabeljauw-en-groenten-met-verse-kruiden

... Gratin van kabeljauw en groenten met verse kruiden - Verwarm de oven op 175 °C. Snijd de aardappelen, knolselder en bloemkool in dunne schijfjes. Maak de champignons schoon en snijd de prei in grove stukken. Hak de knoflook en tijmblaadjes fijn en meng ze samen met de ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen ...

Ovenschotel met kabeljauw en druiven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/kabeljauw/ovenschotel-kabeljauw-druiven

... Ovenschotel met kabeljauw en druiven 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 4 tomaten 1 pakje (150 g) Boursin Knoflook & Fijne kruiden boter om in te vetten 500 g verse kabeljauw ...