Resultaten voor parmezaankoekjes

Parmezaankoekjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/parmezaankoekjes

... parmezaankoekjes - Meng de bloem samen met de boter en de Parmezaanse kaas tot een homogeen deeg. Rol dit vervolgens in de vorm van worsten van 5 cm dik en laat deze rusten in de koelkast. Snij in schijven van een halve centimeter dik. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. ...

Lamskoteletjes in een pestosausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamskoteletjes-in-een-pestosausje

... rijstspaghetti in stukjes van 1 cm en frituur deze vervolgens. Strooi er dan een beetje van de lookkruiden overheen. Bak 2 grote parmezaankoekjes in een pan met antiaanbaklaag. Beleg de koekjes met een dun schijfje mozzarella en snijd ze in tweeën. Serveer de lamskoteletjes samen met de pesto, de raketsla, de halfdroge tomaatjes en de parmezaankoekjes. Sprenkel er een beetje balsamicoazijn overheen en werk af met rijstspaghetti. Ingrediënten rucola 4 el Parmezaan (geraspt) 4 el pijnboompitten rijstspaghetti lookkruiden 2 stukken lamscarré met 8 r ...

Zuiderse cappucino met parmezaankoekjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zuiderse-cappucino-met-parmezaankoekjes

... Zuiderse cappucino met parmezaankoekjes - Was de courgette en aubergine en snijd ze, ongeschild, in hele kleine blokjes. Ontvel de tomaten met een speciale tomatenschiller of dompel ze gedurende 10 seconden onder in kokend water en pel ze. Snijd dan wel eerst aan de onderkant ...

Carolines blog: Parmezaankoekjes met maanzaad

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/parmezaankoekjes-met-maanzaad.html

... parmezaankoekjes met maanzaad Ingrediënten: - 210 g bloem - ½ tl bakpoeder - ½ tl paprikapoeder - een snuf cayennepeper - een snuf zout - ½ tl versgemalen zwarte peper - 165 g zachte boter - 165 g Parmezaanse kaas, vers geraspt - 50 g maanzaad - 1 ei, losgeklopt Bereiden: ...

Jeroen Meus - Hummus van witte bonen en parmezaancrackers - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hummus-van-witte-bonen-en-parmezaancrackers

... van witte bonen en parmezaancrackers - Zet de week goed in met een zelfgemaakt aperitiefbordje. Jeroen toont je hoe je hummus en parmezaankoekjes maakt om erbij te serveren. - De parmezaankoekjes Verwarm de oven voor op 175°C.Doe de bloem in de mengkom van de keukenmachine met d ...

Carpaccio van tonijn met oosterse sla, wasabimayonaise en koekje van parmezaan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/carpaccio-van-tonijn-met-oosterse-sla-wasabimayonaise-en-koekje-van-parmezaan

... Carpaccio van tonijn met oosterse sla, wasabimayonaise en koekje van parmezaan - De parmezaankoekjes: Strooi de Parmezaanse kaas in de gewenste vorm op een bakmatje en laat smelten onder de grill. Het mag net niet bruin worden, maar moet goudgeel zijn. Haal uit de oven en laat ...

Recept voor Penne met gebakken boschampignons | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/penne-met-gebakken-boschampignons/

... ns, de tijmblaadjes en de gehakte peterselie.Voor een originele afwerking kun je de penne opdienen in een parmezaankoekje.Voor de parmezaankoekjes:Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan en bedek de bodem met Parmezaanse kaas. Bak de kaas tot alles goed gebonden is.Haal het parm ...

Recept voor lamsfilet met risotto van groene asperges | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lamsfilet-met-risotto-van-groene-asperges

... (recept uit aflevering 1) bereiden: maak de parmezaankoekjes: Verwarm de oven voor op 200° C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Zet een dresseerring op het bakpapier en vul de bodem met een laagje parmezaan. Herhaal dit minimaal 4 keer (best een paar extra koekjes maken ...

Jeroen Meus - Lamsballetjes met bloemkoolcouscous, taco van parmezaan met rundertartaar en kabeljauw met groene asperges

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsballetjes-met-bloemkoolcouscous-taco-van-parmezaan-met-rundertartaar-en-kabeljauw-met

... akpapier of een siliconenmatje. Maak er platte cirkels van. Schuif de ovenplaat in de oven op 160°C gedurende 10 minuten.Haal de parmezaankoekjes uit de oven en plooi ze wanneer ze nog warm zijn over de steel van een pan of over een deegrol. Laat ze uitharden tot een taco.Snijd het rundvlees en de zongedroogde tomaten fijn en meng ze onder elkaar.Pel de sjalot en snipper ze fijn. Snijd de olijven grof en meng ze samen met de sjalot onder de rundertartaar.Breng de tartaar op smaak met peper, zout en wat fijngesneden basilicum.Maak met twee lepels quenelles van de tartaar en schep ze in de taco van parmezaan.Doe de dooier met de azijn en de mosterd in een maatbeker en zet er kort de mixer in. Giet de olie er in een straaltje bij tot je een gebonden mayonaise bekomt. Mix de pesto eronder en breng het geheel op smaak met peper en zout.Doe de mayonaise in een knijpflesje en werk de taco af met enkele toefjes pestomayonaise.De kabeljauw met groene asperge Schil de groene asperges en kook ze kort in een ruime pot met gezouten water.Laat een klontje boter smelten en stoof de sjalot, de erwtjes en de asperges erin aan.Laat in een andere pan een klontje boter smelten, snijd de vis in porties en breng op smaak met peper en zout. Bak de vis goudbruin in de hete boter.Verhit een flinke scheut olijfolie in een andere pan. Snijd de chorizo in blokjes en bak de worst in de hete olie. Voeg de look, de tijm, de rozemarijn en de salie toe en laat het geheel even sudderen.Schep het stukje vis op een bordje, lepel er de groen ...