Resultaten voor papsaus met eieren jeroen meus
Karnemelkpuree met garnalen, papsaus en gepocheerd eitje | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/puree-met-garnalen-papsaus-en-gepocheerd-eitje
... Karnemelkpuree met garnalen, papsaus en gepocheerd eitje - 'Keiremelkstampers', het moet zowat het nationale gerecht van West-Vlaanderen zijn. Iedere grootmoeder heeft haar eigen recept. Ook voor Maaike Cafmeyer doet het haar onvoorwaardelijk terug denken aan de kindertijd. ...
Kabeljauw met papsaus en witte bonen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-papsaus-en-witte-bonen
... Kabeljauw met papsaus en witte bonen - Smelt wat bakboter, voeg de gehakte sjalot toe en laat het geheel bruinen. Voeg de bloem (hoeveelheid hangt af van hoe hard u uw saus wilt binden) toe en roer goed. Voeg dan de karnemelk toe, het citroensap en kruid het geheel met ...
Jeroen Meus - Eieren pocheren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/eieren-pocheren
... eieren pocheren - Met een beetje oefening kan je een ei perfect pocheren. - 0. Kies een hoge kookpot om de eieren te pocheren (garen in vocht dat onder het kookpunt blijft). Hoe hoger de pot, hoe makkelijker je resultaat krijgt. 1. Vul de pot voor 3/4 met water en breng ...
Jeroen Meus - Gepocheerde eieren in tomatensaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepocheerde-eieren-in-tomatensaus
... Gepocheerde eieren in tomatensaus - Shakshuka is een gerecht op basis van tomatensaus en gepocheerde eieren dat enorm populair is in het Oostelijk halfrond. Zet de pot in het midden van de tafel en geef iedereen een stuk brood om heerlijk te dippen. Gezelligheid gegarandeerd! ...
Jeroen Meus - Chili con carne met chorizo en gepocheerde eieren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chili-con-carne-met-chorizo-en-gepocheerde-eieren
... Chili con carne met chorizo en gepocheerde eieren - Een stevige Mexicaanse stoofschotel met verse chorizo, rode bonen en gepocheerde eieren. Niet voor watjes, maar wel het perfecte comfort food. - De saus Verwarm een scheutje olijfolie in een hoge pan op het vuur. Snijd ...
Jeroen Meus - Stoofpotje van merquez en gepocheerde eieren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpotje-van-merquez-en-gepocheerde-eieren
... Stoofpotje van merquez en gepocheerde eieren - De merguez is een kruidig worstje uit de Algerijnse en Tunesische keuken dat traditioneel wordt bereid met lamsvlees. Vaak belanden deze worstjes op de barbecue, maar jeroen stopt ze in een stoofpot. Door de specerijen die ...
Jeroen Meus - Stoofpotje van merguez en gepocheerde eieren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpotje-van-merguez-en-gepocheerde-eieren
... Stoofpotje van merguez en gepocheerde eieren - De merguez is een kruidig worstje uit de Algerijnse en Tunesische keuken dat traditioneel wordt bereid met lamsvlees. Vaak belanden deze worstjes op de barbecue, maar jeroen stopt ze in een stoofpot. Door de specerijen die ...
Jeroen Meus - Geplette aardappelen met makreel, waterkers en gepocheerde eieren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geplette-aardappelen-met-makreel-waterkers-en-gepocheerde-eieren
... Geplette aardappelen met makreel, waterkers en gepocheerde eieren - Met een gerookte makreel die verantwoord gevangen is en daarna gerookt werd kan je ook een heerlijke warme maaltijd bereiden. Met een handvol bijkomende ingrediënten maak je een éénpansgerecht dat ...
Gevulde eieren met bieslook en kwark (Mimosa eieren light) - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gevulde-eieren/gevulde-eieren-bieslook-kwark-mimosa-eieren-light
... Gevulde eieren met bieslook en kwark (Mimosa eieren light) 4 stuks 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 3 waarderingen HapjeVegetarischHollands Ingrediënten 2 eieren ¼ ui, gesnipperd 4 sprietjes bieslook, fijngehakt 50 g magere kwark ...
Jeroen Meus - Tartaarsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaarsaus-0
... Tartaarsaus - Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3. - 0. Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water. 1. Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, ...