Resultaten voor paprika salade met quinoa
Quick & easy: Quinoa salade met garnalen - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/quick-easy-quinoa-salade-met-garnalen/
... Quick & easy: quinoa salade met garnalen Laatst at ik, middenin de quinoa schaarste, bij vriendinnetje Hedwig deze Oosterse quinoa salade met koriander, limoen en garnalen. Ik was erg onder de indruk: simpel, maar erg lekker. Dus besloot ik de salade thuis ook te ...
Sas Kookt!: Quinoasalade met tonijn, spinazie, witloof en geroosterde paprika
http://saskookt.blogspot.be/2011/03/quinoasalade-met-tonijn-spinazie.html
... Quinoasalade met tonijn, spinazie, witloof en geroosterde paprika Gisteren aten we een heerlijke entrecôte met zelfgemaakte frietjes, gebakken champignons met een scheutje room en een salade van witloof en spinazie. Witloof en spinazie is misschien een beetje een ongewone ...
Gegrilde kippenspiesjes in yoghurt met quinoa-salade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-kippenspiesjes-in-yoghurt-met-quinoa-salade
... marinade rusten.Kook de quinoa gaar in kippenbouillon zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Schil de paprika met een dunschiller verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verwijder de pitjes van de komkommer en snijd in blokjes. Halveer de kerstomaatjes. Voeg de groenten bij de quinoa en doe er flink wat verse kruiden bij. Roer er tenslotte een klein scheutje olijfolie door. Breng op smaak met peper en zout.Gril de spiesjes tot ze mooi gekleurd zijn. Roer voor de saus 1 dl olijfolie door de overgebleven marinade. ...
Superfood Sunday: quinoasalade met perzik en gerookte kip - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/quinoasalade-met-perzik-en-gerookte-kip/
... Superfood Sunday: quinoasalade met perzik en gerookte kip Op het blog verschenen al diverse recepten met quinoa. Het blijft echter een populair graan, ook hier in huis. Je kunt er veel kanten mee op, doet het prima als salade en is snel klaar. Vandaag ging ik voor een ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-paprikas-met-quinoa
... Gevulde paprika’s met quinoa - Wie dacht dat enkel tomaten perfect waren om op te vullen, heeft het mis. Ook gevulde paprika's zijn overheerlijk. Het bewijs? Deze gevulde paprika met quinoa. - Breng het water aan de kook en doe er het bouillonblokje in. Kook de ...
Zomerse salade met appel en kip - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/zomerse-salade-met-appel-en-kip/
... Zomerse salade met appel en kip Zomers eet ik graag salades. En, aan de statistieken te zien, jullie ook ;-). Vandaag dan ook een heerlijke zomerse salade met onder meer appel en kip. In plaats van croutons gebruikte ik een klein beetje quinoa voor een knapperige 'bite'. ...
Griekse quinoasalade – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/lunch/griekse-quinoasalade/
... tromend water. Kook hem gaar in 12 à 15 minuten in groentebouillon (één deel quinoa op twee delen groentebouillon). Halveer de paprika en haal de pitjes eruit. Pof de paprika in de oven op 200 °C. Wanneer de schil zwart wordt, haal je de paprika uit de oven. Laat afkoelen op een bakplaat. Steek de paprika ...
Salade met kip, quinoa en spinazie
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-met-kip-quinoa-en-spinazie
... kommer en snijd in kleine stukjes. Snipper de rode ui fijn. Hak de koriander platte peterselie en munt.Meng het komijn- gember-en paprikapoeder met de cayennepeper.Strooi over de kippenblokjes en bak ze krokant in wat vetstof. Breng verder op smaak met peper en zout.Giet de quinoa af en meng met de gehakte kruiden komkommer rode ui en spinazie. Doe in een grote saladekom sprenkel er het sap van de limoenen en wat extra olijfolie over kruid met peper en zout. Verdeel er de gebakken kipblokjes over. Werk af met de geroosterde noten. ...
Jeroen Meus - Salade met quinoa en fetakaas - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-quinoa-en-fetakaas
... gaartijd die op de verpakking vermeld staat. 2. Snij de rode ui eerst middendoor en vervolgens in fijne halve ringen. 3. Schil de paprika’s met een dunschiller. Snij ze in kwarten, verwijder de zaadlijsten en bleke vliesjes. Snij elk stuk paprika in grove stukken. 4. Verhit een scheut olijfolie in een stoofpot op een matig vuur. Fruit de halve uiringen in de hete olie. Voeg enkele minuten later de stukken gele en rode paprika toe. 5. Spoel de courgette en snij de top en het steelstukje weg. Snij de (ongeschilde) zachte groente in dobbelstenen en laat ze een dikke 5 minuten meestoven. Roer af en toe even in de pot. 6. Voeg naar smaak een beetje (gerookt) paprikapoeder en komijnpoeder toe. 7. Snij het wortelstukje en het donkerste loof van de lente-uien. Snij ze haaks in dikke ringen. 8. Snipper de blaadjes basilicum en peterselie fijn. Hak de ontpitte olijfjes in stukken. Meng de kruiden, de lente-uitjes en de olijven door de gestoofde groenten. 9. ...
Zalmballetjes met paksoi en quinoa salade | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zalmballetjes-met-paksoi-en-quinoa-salade
... Zalmballetjes met paksoi en quinoa salade - Neem een pannetje, doe hierin 1 el olijfolie, een teentje uitgeperste look en een sjalotje. Voeg 200 gram quinoa toe en laat kort aanbakken. Doe er vervolgens 400 ml kippenbouillon bij en laat koken. Snij de zalm fijn, doe in ...