Resultaten voor panna cotta met witte chocolade rood fruit piet huysentruyt
Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/eigentijdse-dame-blanche-panna-cotta-van-chocolade-en-bitterkoekjes
... Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs zwarte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade witte chocolade ...
Panna cotta van witte chocolade | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-witte-chocolade-0
... es en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd ondertussen partjes uit de sinaasappel en crush de speculaas om er de panna cotta mee af te werken. Ingrediënten 5 dl room 100 gr witte chocolade 6 gr gelatine 2 sinaasappels speculaas ...
Panna cotta van witte chocolade | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-witte-chocolade
... panna cotta van witte chocolade - Zoek je nog een lekker dessertje, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Deze panna cotta met aardbeien en witte chocolade is niet veel werk. Breng de room aan de kook en los er 200 g chocolade en de geweekte gelatineblaadjes ...
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-met-rood-fruit-en-citroenverbena
... ker, het sap van de citroen, een beetje citroenverbena en voeg er de agar agar aan toe. Vul het potje met het rood fruit. Laat de panna cotta vervolgens een beetje afkoelen en giet het fruit eroverheen. Laat dit opstijven in de koelkast en werk af met de frambozen, de citroenverbena en de bloemsuiker. Ingrediënten 1 doosje frambozen citroenverbena 1 citroen 45 gr suiker 2 gr agar agar 1 doosje aardbeien 5 d ...
Panna cotta met rood fruit - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/panna-cotta/panna-cotta-rood-fruit
... et in 1 à 2 minuten tot een lichte compote inkoken. Zet weg en laat afkoelen.Schep als alles is afgekoeld het rode fruit op de panna cotta. OpmerkingGebruik voor een strikt vegetarische versie van het recept agar-agar in plaats van gelatine. KookboekHet recept 'Panna cotta met rood fruit' is afkomstig uit het kookboek... In een glaasje!José MaréchalKleine gerechtjes worden mooi gepresenteerd achter glas: in een glaasje zie je hoe fraai de verschillende lagen en kleuren van de kleine verfijnde hapjes, voor... lees verder© Uitgeverij Becht. ...
Panna cotta van honing met vijgen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panna-cotta-van-honing-met-vijgen
... met vijgen - Breng de room aan de kook samen met de honing.Week de gelatine in koud water knijp uit en los op in de room.Giet de panna cotta in potjes en laat opstijven in de koelkast.Verwarm de oven op 180°C. Snij de vijgen kruislings in en leg ze op bakpapie ...
Panna cotta met chocolade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/panna-cotta/panna-cotta-chocolade
... panna cotta met chocolade 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 2 uur wachten waardering7.5obv 11 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans Ingrediënten 250 ml slagroom 250 ml volle melk 1½ eetlepel vanillepuddingpoeder (vervangt de suiker en de gelatine) ...
Jeroen Meus - Chocolade panna cotta met chocoladecrumble - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chocolade-panna-cotta-met-chocoladecrumble
... chocolade panna cotta met chocoladecrumble - De echte Italiaanse dessertklassieker maar dan met chocolade. Jeroen maakt de panna cotta op een klassieke manier, maar voegt er een frisse toets van munt aan toe. Om het geheel wat krokanter te maken wordt de panna cotta ...
Chocolade panna cotta | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocolade-panna-cotta
... chocolade panna cotta - Week de gelatine. Kook de room op met de chocolade en de suiker. Voeg er de chocolade en de suiker bij. Voeg er de gelatine aan toe. Stort in een hoge beker, tas of glas en laat 2 uur rusten in de koelkast. Mix de banaan, wat suiker, de koriander, ...
Panna cotta van chocolade met bananenmilkshake | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-chocolade-met-bananenmilkshake
... t opkoken met de chocolade. Leg de gelatine in een beetje water tot deze zacht is en voeg dan toe bij de room. Roer goed. Laat de panna cotta een nachtje opstijven. De milkshake kan je niet op voorhand maken, deze moet geserveerd worden op de panna cotta en die moet dus eerst stijf zijn. Mix de banaan met suiker, beetje melk en suiker. Voor de liefhebbers kan je ...