Resultaten voor paleron

Jeroen Meus - Ragu van schouderstuk met spaghetti - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ragu-van-schouderstuk-met-spaghetti

... ghetti eten de Italianen echter met ragu van rundvlees. Jeroen gebruikt hiervoor het zenuwstuk van de hals van de koe (vraag naar paleron of halslap bij je slager). Hij laat de stukjes vlees zachtjes garen in de oven wat voor een echte smaakbom in je bord zorgt. - Verwarm de oven voor op 160°C.Snijd het rundvlees in dunne reepjes en daarna in blokjes.Verwarm een scheut olijfolie in een grote pot op het vuur. Ba ...

Jeroen Meus - Lasagne met ragù en aubergine - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lasagne-met-ragu-en-aubergine

... pure eenvoud waar Jeroen zo dol op is. Deze sobere, maar heerlijke lasagne is daar geen uitzondering op. Laat de ragù van paleron zo lang mogelijk garen in de oven voor een lasagne boordevol smaak. - Verwarm de oven voor op 130°C.Zet een grote casserole op het vuur en verwarm er de olijfolie in.Snijd de uien fijn en stoof ze aan in d ...

Jeroen Meus - Steak Stroganoff met kroketten en een salade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-stroganoff-met-kroketten-en-een-salade

... e hele wereld en intussen bestaan er talloze variaties op het origineel. Jeroen gebruikt het zenuwstuk uit de schouder (de ‘paleron’) voor dit recept. Dat is geen duur maar wel een bijzonder smaakvol stuk rundvlees. Hij maakt er een saus bij van wodka, bruine fond en room en serveert het met kroketten en een groene salade. - 0. Haal het vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Zet een ovenschaal in de oven zodat ze kan voorverwarmen. 3. ...