Resultaten voor ozito cordless vacuum
https://www.prinsessenboontjes.be/post/__tip-3
... Tip: deksel vacuüm Als je toch eens niet het juiste deksel gebruikt voor op je pan te leggen, dan trekt dat vacuüm op de pan of pot. Dan kan je trekken wat je wil, het komt er niet af. ...
Speenvarken, octopus, tomaat, polenta, gepekelde champignons | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/speenvarken-octopus-tomaat-polenta-gepekelde-champignons
... Speenvarken, octopus, tomaat, polenta, gepekelde champignons - Varken: Pekel de 500 gr buikspek in een zoutoplossing gedurende 24 uur. Spoel onder koud water en droog af. Trek daarna vacuüm met 50 gr bruine suiker, 50 gr oestersaus, ½ teentje knoflook, de th lepel ...
Filet van duif met puree van raapjes en toast met kardemon | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/filet-van-duif-met-puree-van-raapjes-en-toast-met-kardemon
... Filet van duif met puree van raapjes en toast met kardemon - Puree van raapjes: Raapjes schillen en in kleine stukjes snijden. Garen in melk en fijnmixen in de blender. Eventueel bijkruiden met peper en zout. Saus: Bruine fond inkoken en confituur toevoegen. Scheutje ...
Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rouleau-van-zeeuws-lam-fleurs-de-courgette-zoete-ui-en-lamsjus-met-specerijen
... Rouleau van Zeeuws lam, fleurs de courgette, zoete ui en lamsjus met specerijen - Voor de lamsrouleau: Snijd de schoongemaakte lamsbout in gelijke stukken, sla ze voorzichtig plat, kruid ze met peper en zout. Smeer in met weinig currypasta, olijfolie en geraspte li ...
https://koken.vtm.be/recept/kastanjekroketjes
... Kastanjekroketjes - Stoof de ui lichtjes aan in olijfolie en voeg er vervolgens de in blokjes gesneden kastanjes aan toe. Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en voeg ze toe aan het kastanjemengsel. kruid met peper en zout en giet het water erbij. Doe er dan de ...
Gemarineerde sardine in chartreuse met gekonfijte aardappeltjes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gemarineerde-sardine-in-chartreuse-met-gekonfijte-aardappeltjes
... Gemarineerde sardine in chartreuse met gekonfijte aardappeltjes - Bereid de gekonfijte aardappelen: trek de aardappelen vacuüm met wat olijfolie. Gaar het zakje aardappelen in de romer op 90 °C gedurende 20 minuten. Haal de aardappelen uit de romer en laat afkoelen. ...
Sas Kookt!: Rode biet met buffelmozarella
http://saskookt.blogspot.be/2010/10/rode-biet-met-buffelmozarella.html
... Rode biet met buffelmozarella In het groentenpakket van vorige week zaten onder andere 3 rode bieten. Ik had nog nooit zelf rode bieten gebruikt in de keuken en had ze zelfs alleen nog maar voorgekookt en vacuüm verpakt gezien in de winkel. Een nieuwe uitdaging dus! ...
Duif met trio van asperges, aardappelen en mousse van koriander | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/duif-met-trio-van-asperges-aardappelen-en-mousse-van
... Duif met trio van asperges, aardappelen en mousse van koriander - Gaar de aardappelen in een zoutkorst. De zoutkorst bereidt je met eiwit, water, verse rozemarijn en peperbollen. Stoom de asperges in vacuüm met een klontje goed boter. Kruid de rauwe asperges met peper ...
Sas Kookt!: Aardbei-rabarberconfituur
http://saskookt.blogspot.be/2012/06/aardbei-rabarberconfituur.html
... Aardbei-rabarberconfituur 't Is de moment om deze confituur te maken, zeker als je toevallig ergens aardbeitjes in de aanbieding vindt. Heel simpel en je hebt er nog maanden geniet van (als je ze niet meteen allemaal opsmult natuurlijk...). Ik maak confituur trouwens ...
El Bulli | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/tag/el-bulli/
... Na één week al een tweede druk. En het zal de laatste niet zijn. De documentaire El Bulli – Cooking in Progress, hebben wij ademloos bekeken. Nou ja, af en toe wel even lucht gehapt want het duurt bijna twee uur. De documentaire volgt het hele proces van restaurant ...