Resultaten voor oud sluis vissoep
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/fluwelen-vissoep
... Fluwelen vissoep - Door wat room toe te voegen wordt deze vissoep fluweel zacht. Werk af met verse garnalen en mosselen uit de Noordzee. - Was de wortelen en de prei maak ze schoon en snijd in stukken of ringetjes. Smelt de boter in een pan en fruit de fijngesneden ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vissoep-met-waterkers-en-brugge-dentelle
... vissoep met waterkers en Brugge Dentelle - vissoep met waterkers en brugge dentelle, gemixt met aardappelen en zure room. Preiwitten, selder en uien erbij toevoegen en voila! Een zomers soepje. - Smelt de boter en voeg de versneden selder prei ui aardappel en ...
Vissoep met wijting, tomaten en venkel
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vissoep-met-wijting-tomaten-en-venkel
... vissoep met wijting, tomaten en venkel - vissoep van wijtingfilet met witte wijn en een vleugje saffraan. Vervolledigd met courgettes, venkelknol en tomaten. - Schil de aardappelen en snijd ze net als de venkel en courgettes in blokjes.Snijd de knoflook ...
Vissoep met roodbaars- en snoekbaarsfilet - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/vissoep-roodbaars-snoekbaarsfilet
... vissoep met roodbaars- en snoekbaarsfilet 6 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen VoorgerechtVisHollands bevat per portie202 kcal 22 g eiwit 10 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 1 liter vleesbouillon (van een ...
Vissoep met pain de campagne - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/vissoep/vissoep-pain-campagne
... e sneetjes van een pain de campagne (of halveer 6 grote sneden), leg ze op de bakplaat en rooster ze onder het hete grillelement goudbruin. Voeg de knoflook toe aan de mayonaise en roer de sambal door. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookmayonaise. Leg in vier grote soepkommen elk 2 sneetjes brood. Schep de hete vissoep erop en leg er nog een sneetje brood op. Strooi de geraspte gruyère erover. Zet de soepkommen op de bakplaat en schuif deze 10 cm onder het hete grillelement. Laat de kaas in 2-3 minuten smelten. Serveer direct. Het recept 'Vissoep met pain de campagne' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood. ...
Chinese tomaten-vissoep - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/chinese-tomaten-vissoep
... Chinese tomaten-vissoep 6 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVisOosters Ingrediënten 150 g kabeljauw, in blokjes ketjap gemberpoeder 1 pakje Honig Chinese Tomatensoep 250 g soepgroente 50 g mosselen ...
Vissoep met mul en kabeljauw - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/vissoep/vissoep-mul-kabeljauw
... vissoep met mul en kabeljauw 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 rode ui, in ringen 1 teentje knoflook, fijngehakt 100 g winterwortel, in plakjes 100 ...
Vissoep van zeeduivel met hopjenever
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vissoep-van-zeeduivel-met-garnalen-en-hopjenever
... vissoep van zeeduivel met garnalen en hopjenever - Op zoek naar een recept voor een smaakvolle vissoep? Dan is dit er zeker eentje voor jou. Ons geheim ingrediënt? Karnemelk, recht van bij de boer. Ontdek hier de beste adresjes voor hoeveboter en - ...
Recept voor brodetto of traditionele vissoep uit ancona | njam!
http://www.njam.tv/recepten/brodetto-traditionele-vissoep-uit-ancona
... bereiden: maak de visbouillon: Breng het water aan de kook, voeg de rode poon en groenten toe en laat 45 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper, zout en peterselie. maak de vissoep: Bak de inktvis kort aan in olijfolie, doe de knoflook en gambas erbij ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/55/vissoep
... vissoep - Heerlijke vissoep op basis van grijze garnaaltjes - 500 g gemengde zeevruchten( koelafdeling of diepvries), 250g gepelde grijze garnalen, 8 gekookte ongepelde reuzengarnalen (of langoustines). 1 kg pellen van grijze garnalen, 1 wortel in blokjes, 1 tak groene ...