Resultaten voor opwarmen van pasteibakjes

Hobbykok Pluis: Pasteitje met garnalenragout

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/pasteitje-met-garnalenragout.html

... n: Oven voorverwarmen op 150 °C of gasovenstand 2. Dekseltjes van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in ca. 5 minuten in oven opwarmen. Intussen peultjes schoonmaken, in ruitjes snijden en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In steelpan crème fraîche en garnalen zachtjes verwarmen. Peultjes en sjalotjes toevoegen. Ragout binden met allesbinder en op smaak brengen met zout en peper. pasteibakjes op vier borden zetten. Ragout in pasteibakjes scheppen en afdekken met de ...

Zonnevis met pistou en olijfjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zonnevis-met-pistou-en-olijfjes

... pellen, in 4 snijden, vruchtvlees uithalen en in kleine blokjes snijden. Mengen met de azijn en de blaadjes basilicum. Olijfolie opwarmen tot heet en over de tomaten gieten. Laten afkoelen. Afwerken met zeste van citroen en limoen en enkele olijfjes. Vis bakken: in een grillpan. Vooraf de pan een beetje insmeren met ...

Kalfswangetjes in donker bier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfswangetjes-in-donker-bier

... is aan te raden na anderhalf uur regelmatig te controleren.Koel snel af in ijswater en zet een nacht in de koelkast.De dag nadien opwarmen op een zacht vuurtje.Voeg tijdens het opwarmen de chocolade toe en eventueel nog wat azijn naar smaak (proeven !).Let er tijdens het opwarmen wel op dat de wangetjes niet uit mekaar vallen. Roer dus voorzichtig of warm op in de oven.Serveer met kroketjes en seizoensgroenten naar keuze bv. gestoofde spruitjes en worteltjes. ...

Hazenrug met oesterzwammen en gedroogde druiven | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hazenrug-met-oesterzwammen-en-gedroogde-druiven

... t met de vetstof. Zet 10 min. op 200°C in de oven. In een kleine kookpot de droge witte wijn die voor de rozijnen gediend heeft, opwarmen en de room toevoegen. Laat inkoken en voeg er mosterd, zout en peper aan toe. Het mengsel van oesterzwammen en rozijnen opwarmen. Het vlees van de hazenruggen afhalen: maak een insnijding langsheen de ruggengraat en haal er de filets af met een soeplepel. Het mengsel van oesterzwammen en rozijnen in voorverwarmde borden leggen, daar de hazenrugfilets naast schikken en overgieten met de saus. Ingrediënten 2 hazenruggen 250 gr oesterzwammen 50 gr rozijnen 2 el mosterd 4 dl room 50 gr hoeveboter 1 dl droge witte wijn zout peper ...

Kalfskotelet met dragonroomsaus, erwtenpuree met munt – groene asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/kalfskotelet-met-dragonroomsaus-erwtenpuree-met-munt-groene-asperges

... munt: Blancheer de erwtjes in gezouten water met munttakjes (gaar koken ongeveer 3 min), dadelijk afkoelen in koud water Erwtjes opwarmen in room, mixen, paneren, versnipperde munt toevoegen, afkruiden met peper en zout. De asperges beetgaar koken, dadelijk afkoelen in ijswater. opwarmen in goede boter, kruiden met peper en zout en nootmuskaat. Kalfskoteletje ...

Soepje met vongole, asperges, look en peterselie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/soepje-met-vongolie-asperges-look-en-peterselie

... imeters meekoken in de visbouillon. Snij de asperges in schuine stukjes (=losanges). Doe olijfolie in een pan en laat de pan goed opwarmen. Bak de asperges op in de hete pan. Kruid met peper en zout. Kleur mooi aan. Spoel de vongole goed in koud water. Pel drie tenen look en snij in schijfjes. Was de peterselie en hak de blaadjes fijn. Doe drie eetlepels olijfolie in een wokpan. Laat opwarmen. Voeg de look toe. Voeg de vongole toe. Schud op. Blus met vermout. Zeef de bouillon en voeg toe aan de vongole. ...

Recepten - Rode poon met knolselder en tomaat

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Rode_poon_met_knolselder_en_tomaat

... , de pitjes verwijderen en het vruchtvlees in reepjes snijden. De tomaat gevuld met knolselder 1 minuut in de magnetron bij 850 W opwarmen. Het kookvocht van de vis voorzichtig in een pan gieten en er de tomaatreepjes aan toevoegen. Snel kort  opwarmen. Op warme borden een bedje schikken met de knolselderijstaafjes, hierop een rode poon leggen en een lepeltje saus errond gieten. Afwerken met de gevulde tomaatjes en gehakte peterselie. ...

Vanavond kerstdiner op school!

http://glutenvrijemama.blogspot.be/2014/12/vanavond-kerstdiner-op-school.html

... rinkbeker doen Hoofdgerecht:Stokje met kleine bolletjes mozzarella/minitomaatjes.Pizza. Is ook al klaar. Staat in koelkast,  opwarmen en in kleine puntjes snijden.Tortilla*  *Recept tortilla:Leg een tortilla op bakplaat met bakpapier Smeer 1 eetlepel crème fraiche over tortilla uit Verspreid hier een laagje kidneybonen over uit Doe hier een beetje salsasaus overheen Leg tweede tortilla erop Smeer eetlepel salsasaus hier overheen Bestrooi met geraspte kaas10 minuutjes i ...

Pasta pesto met spinazie en zalm | snel klaar - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/pasta-pesto-met-spinazie-en-zalm/

... m zachtjes op. Op de verpakking van onze spinazie stond dat je het op matig vuur ongeveer 7-8 minuten (in bevroren toestand) moet opwarmen. Gebruik je een zalmmoot dan bak de zalm, terwijl de pasta aan het koken is en de spinazie aan het opwarmen is, gaar. Breng de zalm op smaak met peper en zout en doe een scheutje olie of boter in een koekenpan. Leg de zalm in de pan en bak ongeveer 1 minuut op hoog vuur. Zet daarna het vuur zachter en bak de zalm nog 2-3 minuten. Keer de zalm om en ba ...

Suikerspin | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/suikerspin

... Suikerspin - Laat de suikerspinmachine 5 min. opwarmen. Zet de machine af, neem de suiker en schep deze in het midden van de machine. Zet de machine aan en wacht tot er suikerdraden loskomen. Neem de stokjes en draai ze door de suikerspinnen tot je een mooie vorm krijgt. ...