Resultaten voor ontbijtkoek
Ontbijtkoektaartje (vegetarisch kerstvoorgerecht) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/ontbijtkoektaartje-kerst-voorgerecht/
... cht) Op zoek naar een lekker vegetarisch voorgerecht voor kerst waar je niet uren voor in de keuken hoef te staan? Deze heerlijke ontbijtkoektaartjes zijn sowieso een hit! Boordevol smaak en supermakkelijk en snel te maken. Vegetarisch Voor dit gerechtje heb je ontbijtkoek nodig (kies zonodig glutenvrije ontbijtkoek). Deze ontbijtkoe ...
Zelfgemaakte peperkoek » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/zelfgemaakte-peperkoek-5-ingredienten/
... Peperkoek, ontbijtkoek in Nederland, is altijd één van mijn favorieten geweest! Toen ik hoorde dat mensen ze zelf maakte en dan nog de gezonde versie ervan, wist ik dat ik zelf ook aan het experimenteren moest slagen. En ik moet zeggen, met 5 ingrediënten, vind ik dat ...
Hachee in ragoutbakjes - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hachee/hachee-ragoutbakjes
... diënten 500 g hacheevlees (doorregen runderlappen) 25 g boter 250 g uien, in halve ringen 1 eetlepel bruine basterdsuiker 1 plak ontbijtkoek 1 laurierblad 5 kruidnagels 24 kleine of 8 grote ragoutbakjes Bereiden Dep het vlees droog, snijd het in stukken en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de boter in een braadpan en braad het vlees op hoog vuur rondom bruin. Voeg de uien toe en bak ze enkele minuten mee.Str ...
Reebiefstukjes met rodeportsaus, shiitake en oesterzwam - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/wild/reebiefstukjes-rodeportsaus-shiitake-oesterzwam
... ijderd en grof gesneden 100 g oesterzwam, grof gesneden voor de saus 100 ml rode port 100 ml droge rode wijn 100 ml wildfond 40 g ontbijtkoek, in kleine dobbelsteentjes 10 g bruine basterdsuiker Bereiden Kook voor de saus de rode port en de rode wijn in een steelpannetje tot de helft in. Voeg de wildbouillon en de basterdsuiker toe. Doe de ontbijtkoek erbij, roer tot de koek is opgelost en het geheel een beetje gebonden is (door de koek).Verwarm de oven voor op 180 °C.Bestrooi de reebiefstukjes met wat zout en peper. Verhit de boter in een koeken ...
Winterse wildstoofpot - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/winterse-wildstoofpot/
... daar die ons ook meteen voorzag van wat tips. Het was dan ook zijn idee om er een stoofpotje mee te maken met port, jeneverbes en ontbijtkoek. Dit zorgt voor een lekker kruidig en zoet stoofpotje wat heel goed samen gaat met wild. Haas is overigens vrij sterk van smaak dus als je daarvan houdt helemaal prima, wil je het iets minder heftig? Gebruik dan bijvoorbeeld konijn of hert. Uiteraard kun je ook 'gewoon' runderlappen, riblappen of sukadelappen gebruiken. En heb je wat knolselderij over? Maak er dan een lekker stamppotje van! Instructies Zet de pan op middelhoog vuur en giet de olie erin. Fruit de ui en voeg het vlees toe en kru ...
Gezellig ontbijten: koffiekoeken met chocolade en kaneel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gezellig-ontbijten-koffiekoeken-met-chocolade-en-kaneel
... aderdeeg liggen? Een snuifje kaneel en wat rozijntjes? Of misschien wat parelsuiker? Afgewerkt met glazuur en je hebt een lekkere ontbijtkoek! Rol het bladerdeeg uit. Wrijf in met choco. Strooi wat kaneel, rozijntjes en parelsuiker over de choco. Rol stevig op en snij in schijfjes van 1 à 2 cm. Meng een eidooier met melk. Haal de schijfjes door de melk met ei. Leg op bakpapier op een bakplaat. Bak 25 minuten in een voorverwarm ...
Klassieke hachee - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hachee/klassieke-hachee
... els uit de pan.Lekker met gekookte aardappelen en rodekool met appeltjes of stoofpeertjes. TipEr wordt vaak een verkruimelde plak ontbijtkoek aan toegevoegd. Hierdoor krijg je een mooie gebonden saus en het geeft een lekker smaakje aan de hachee. KookboekHet recept 'Klassieke hachee' is afkomstig uit het kookboek... Deliciously DutchMarijke SterkSpeciaal voor al die Hollanders met heimwee naar moeders pot én voor alle niet-Hollanders die ook de geneugten van bitterballen en erwtensoep willen leren... lees verder© Terra Lannoo. ...
Zoervleisj (Limburgs stoofvlees) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/zoervleisj-limburgs-stoofvlees/
... nu de marinade toe en draai het vuur zacht. Plaats de deksel op de pan en laat minstens 4 uur sudderen. Na 4 uur verkruimel je de ontbijtkoek en voeg je deze, samen met de appelstroop toe aan het stoofvlees. Serveer bij voorkeur met frites en bijvoorbeeld rode kool! ...
Aan tafel met Tanja: Keukenprins Ronald Giphart
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/11/keukenprins-ronald-giphart.html
... st. Honderd dagen lang hield hij bij wat hij at en dat is akelig eerlijk. Zeg nou zelf: wie geeft prijs dat hij op een dag 1 plak ontbijtkoek, 1 Wasa-tomatencracker, slaatje van de benzinepomp, 1 broodje bapao, 1 magnetronburger, 1 bakje vanillevla met Nesquick, 1 plak o ...
Gezonde banaanmuffins met pindakaas » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/gezonde-banaanmuffins-met-pindakaas/
... Ontbijten on the go. Ik zie zoveel mensen het doen! Velen lopen rond met een vers croissantje of koek die gelabeld staat als “ontbijtkoek”, maar wat wil dat eigenlijk zeggen? Op zich niets mis mee om je af en toe te verwennen, maar elke dag zo’n ontbijtje is toch niet ...