Resultaten voor normandise tongen
Recept voor Klassieke zeetong ‘à la meunière’ | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/Klassieke-zeetong-a-la-meuniere/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 tongen Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 2 el olijfolie Toevoegen 2 stevige klonten Solo ...
Lamstongetjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamstongetjes
... Lamstongetjes - Zet een kookpot met water op een vuur. Doe de prei, selder, ajuin, tijm en laurier in het water, samen met de tongetjes. Laat dit zachtjes koken gedurende 2 uur. Haal de tongen eruit en pel ze met een klein mesje. Zeef de bouillon in een andere pot en zet ...
Recepten - Champignonsoep met groene kruiden en varkenstongetjes
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Champignonsoep_met_groene_kruiden_en_varkenstongetjes_5
... Bereidingswijze Snij prei en selderij grof, laat zweten in boter. Hou 10 champignons apart, voeg de overige champignons, tijm, laurier en peper en zout toe. Laat 10 min. zweten onder deksel. Bevochtig met bouillon en laat 3/4 uur trekken. Mix en haal door een grove zeef. ...
Champignonsoep met varkenstongetjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/champignonsoep-met-groene-kruiden-en-varkenstongetjes
... Champignonsoep met groene kruiden en varkenstongetjes - Champignonsoep met groene kruiden en varkenstongetjes - Snij de prei en selderij grof stoof ze aan in met weinig boter.Houd 10 champignons apart voeg de overige champignons tijm laurier en peper en zout toe. Laat 10 ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeetong-la-meuniere
... Zeetong à la meunière - Zeetong à la meunière, dat is een echte klassieker en met ons recept maak je hem perfect klaar. Smakelijk! - Hak de peterselie fijn.Spoel de vis dep droog en kruid met peper en zout. Wentel ze door de bloem en tik er de ...
Zeetong Duglèré | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeetong-duglere
... Zeetong Duglèré - Verwarm de oven voor op 200°C.Garnalenbouillon: Pel de garnalen en laat de koppen ervan met een gesneden sjalot aanstoven. Voeg de selderbladen en de champignonstengels toe. Zet alles onder in water, breng aan de kook en laat +/- 10 minuten infuseren ...
Gegrilde zeetong met tartaarsaus en salade - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/gegrilde-zeetong-tartaarsaus-salade
... Gegrilde zeetong met tartaarsaus en salade 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 4 mooie zeetongen vismarinade viskruiden voor de tartaarsaus 200 g mayonaise 1 rode ui, gesnipperd ...
Recepten - Geroosterde tong met Romanesco-bloemkool
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Geroosterde_tong_met_Romanesco-bloemkool
... Bereidingswijze Fileer de tongen. Verdeel de Romanesco in roosjes en blancheer ze in ruim gezouten water. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij in kleine blokjes. Versnipper de basilicumblaadjes. Haal de tongfilets door olijfolie en rooster ze op een matig vuur, breng op smaak ...
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/meer-vis/gegrilde-tong-yoghurt-saffraansaus
... Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisMediterraan bevat per portie395 kcal 55 g eiwit 16 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd ...
http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012_06_01_archive.html
... Abrikozengalette met een vleugje lavendel Lavendel is culinair gezien geen allemansvriend. 'Potpourri-smaak', reppen teleurgestelde tongen. Toch kan een subtiele lavendelsmaak écht heel lekker zijn. Wie ooit lavendelparfait heeft geproefd, zal dit met me eens zijn. En ...