Resultaten voor moambe
Moambe met kip | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/moambe-met-kip
... j ze in stukken. Voeg de tomaten, ui en look met de fijngesnede chilipepers bij de kip. Blus met water en kippenbouillon. Voeg de moambe erbij en breng op smaak met laurier en tijm. Laat gedurende 1 ½ u sudderen op een zacht vuurtje. Kook de rijst gaar Stoof de spinazie aan met een gehakt teentje look. Hak de pijpajuinen fijn. Serveer de moambe met de rijst, spinazie en bestrooi met de versneden pijpajuin. Ingrediënten 1 grote kip peper en zout bakboter 1 ui 4 teentjes look 3 tomaten 2 rode chilipepe ...
http://www.omasrecepten.com/recepten/Vleesgerechten/Kip%20Moambe.html
... recipe">Kip moambe Moambe : een kant-en klaar saus met als ingredienten palmnotensaus, kruiden zout en water.Ingrediënten :800 g moambe2 ajuinen pili-pili1 rood piment4 kipfilets Bereiding : Bak de in stukken verdeelde kip in een weinig boter of olie op. Haal de stukken uit de ...
Moambe met spinazie en rijst | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/moambe-met-spinazie-en-rijst
... lle kanten in de bakboter. Snijd de uien. Ontpit de tomaten en snijd ze in stukken. Voeg de versneden groenten bij de kip. Doe de moambe erbij met eventueel de versneden pepertjes en wat water, kippenbouillon. Laat gedurende 1 1/2de sudderen op een zacht vuurtje. Voeg er op het laatst de pilli pilli bij (indien u geen pepertjes gebruikt). Stoof de spinazie met een ...
Salade van moambe | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/salade-van-moambe
... Salade van moambe - Ontvel en ontpit de tomaat en snijd deze in blokjes. Warm de moambekip op en smelt er een geweekt gelatineblaadje bij. Schep dit vervolgens in kleine potjes en laat opstijven. Meng de olijfolie, de azijn, de sojasaus en de look tot een vinaigrette. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/moambe
... de ajuin. Doe de stukken kip erbij en laat bruinen aan alle kanten. Doe de tomaten, de pepperoni en de look in de pan en giet de moambesaus erbij. Giet het water erbij en roer goed door zodat de puree zich mengt met het water. Laat dit een uur tot anderhalf uur pruttelen op een laag vuurtje en giet er af en toe een beetje extra water bij als het te dik wordt. Serveer met rijst en len ...