Resultaten voor mixed grill vis
Jeroen Meus - Mixed grill van vis met rijstsalade - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mixed-grill-van-vis-met-rijstsalade
... t doet hem denken aan de fantastische vakanties in Portugal uit zijn jeugd. Hij geeft er gamba’s en zalm bij voor een mixed grill en een Mexicaans geïnspireerde salade van wilde rijst, bonen en paprika. - Verwarm de barbecue. Kook de wilde rijst in een kookpot met 2,5 keer de hoeveelheid water. Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen en plet ze tot pulp. Snipper ...
Uit de keuken van Levine: Garnalen van de grill
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/09/garnalen-van-de-grill.html
... Garnalen van de grill Voor deze garnalen heb ik mijn elektrische Cuisinart grill gebruikt. Net zoals de gegrilde zalm met dille en citroen snel klaar en een groot succes.Garnalen van de grill Recept printen± 24 rauwe reuzengarnalen1 dl zoete chilisaus15 ml/1 eetlepel ...
Hazelnut polenta with roasted pumpkin- hazelnoot polenta met geroosterde pompoen(GF-V-SF)
http://boeddhamumglutenfree.blogspot.com/2014/01/hazelnut-polenta-with-roasted-pumpkin.html
... on the fire with 750 ml of water and bring to the boil. Mix polenta and hazelnut meal well. When the water is boiling pour in the mixed polenta/hazelnut while you keep on stirring! So no lumps will form. keep on stirring and let the polenta cook conform the description on the package. This can range from 5 -30 minutes, so have a good look what type of polenta you?re using.In the meantime prepare the vegetables and mix pumpkin, onion, garlic, olives and rosemary with the olive oil, salt and pepper and put in the pre-heated oven and bake for 30 minutes, stir half way, till golden brown and cooked. Set aside for a minute till the polenta is baking.When your polenta is done cooking, mix in grated Parmesan and pour on a flat oven-proof plate or casserole and, after removing the baking tray with pumpkin, adjust the oven to grilling and grill the polenta for 3-5 minutes.Mix pumpkin with the white beans and gently scoop on top of the polenta and sprinkle goats? cheese on top and put under the grill for another 5 minutes. You?re done. Sprinkle some parsley on top and serve with a simple green salad and enjoy this tasty comfort dish. ...
Uit de keuken van Levine: Zalm met dille en citroen van de grill
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/08/zalm-met-dille-en-citroen-van-de-grill.html
... Zalm met dille en citroen van de grill Voor deze zalmspiesen heb ik wederom mijn elektrische Cuisinart grill gebruikt. Snel klaar, groot succes.Zalm met dille en citroen van de grill Recept printen± 500 gram zalmfilet zonder vel2 eetlepels olijfolie3 eetlepels vers ...
Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aubergines-met-parmezaan-mozzarella-en-tomatensaus-onder-de-grill
... Aubergines met Parmezaan, mozzarella en tomatensaus onder de grill - Snijd de aubergines in dunne schijfjes en grill ze gaar in olijfolie. Schik de saus, mozzarella, parmezaan, aubergines en basilicum in laagjes in een ovenschotel. Zet dit vervolgens onder de grill ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/577/spiesjes-voor-op-de-grill
... Spiesjes voor op de grill - Heerlijk die nieuwe aardappeltjes op de grill - Boen de aardappeltjes schoon en kook ze beetgaar. Verdeel de jonge kaas in 12 blokjes. Borstel de champignons schoon. Wikkel rond elk kaasblokje een sneetje ontbijtspek. Haal de champignons ...
Lookworst op de grill | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/lookworst-op-de-grill
... Lookworst op de grill - Een lookworst, en bij uitbreiding ook een frankfurter of hotdog zijn worstjes die je perfect kunt grillen op de barbecue. Op een minuutje zijn ze klaar en de kinderen zijn er dol op. Waarom moeilijk doen als makkelijk ook kan. Snijd de lookworst ...
Uit de keuken van Levine: French Mixed-Grain Bread
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/01/french-mixed-grain-bread.html
... French Mixed-Grain Bread Dit is een lekker no-nonsense brood, bestaande uit tarwebloem, wat volkoren- en roggemeel, gist, zout en water. Geen vet, geen suiker, maar het is absoluut geen 'droog' brood. Je kan het ook rustig een dag bewaren zonder dat het al te veel ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/522/gegrilde-groenten-met-spek-1
... Gegrilde groenten met spek - Heerlijk met die knoflookboter - Spoel de courgettes en de aubergine. Snij de courgettes in 2 cm dikke plakjes en de aubergine in de lengte in dunne plakken. Spoel de asperges en breek het harde gedeelte eraf. Laat de knoflookboter smelten ...
De perfecte hamburger met rundvlees
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/de-perfecte-hamburger-met-verse-saus
... De perfecte hamburger met verse saus - Witblauw rundvlees is vlees van hoge kwaliteit waar je de lekkerste hamburgers mee maakt. - Snipper de ui fijn en meng samen met het rundergehakt ei en broodkruim tot een mooie bol.Verdeel die in 4 gelijke delen en steek in iedere ...