Resultaten voor mini pizza piet huysentruyt
Razendsnelle mini pizza's - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/snelle-mini-pizzas/
... Razendsnelle mini pizza’s Deze mini pizza's maak je echt in een handomdraai en zijn lekker om te eten als lunch, als borrelhapje of bij het diner. Even twijfelde ik of ik het wel moest delen, want het is zo simpel dat het bijna geen recept te noemen is. Maar, het ...
Pizza cevenol - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/pizza-cevenol
... pizza cevenol By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mozzarella : 2 bolletjes pizzadeeg (zie recept pizzadeeg) gekookte ham : 12 schijfjes Gruyèrekaas : 8 el zure room : 16 el champignons : 1 ...
Mini-pizzabaguette van ciabatta met courgette en salami
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mini-pizza-met-courgette-en-salami
... Mini-pizza met courgette en salami - Mini-pizza met courgette en salami - Snijd de ciabatta in sneetjes. Bestrijk de sneetjes met een beetje olijfolie en laat ze even kleuren onder de grill. Smeer er daarna een dun laagje pizzasaus op.Snijd de mozzarelle in partjes. ...
Mini pizza met vijg, mozzarella en ham (of rookvlees) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/mini-pizza-vijg-mozzarella/
... elfgemaakte bodem. En als je dat eenmaal hebt geproefd wil je nooit meer een kant-en-klare pizza. Dit keer ging ik voor gezellige mini-pizza's als voorafje bij de avondmaaltijd. De pizza's kunnen ook prima als borrelhapje! De topping: heerlijke verse vijg, romige ...
Duivelse Mini Pizza’s | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/duivelse-mini-pizzas
... r het deeg. Pel de ui, en snij hem in kleine stukjes. Verdeel de ui over het Maredsous® Duiveltje Pikant kaasmengsel. Schuif de mini pizzas in een voorverwarmde oven van 200°C (hete lucht: 175°C) gedurende ongeveer 25 minuten. Versier met raketsla. Extra tip: versier met stukjes tomaat en zwarte olijven. Ingrediënten 1 pizzadeeg 1 kuipje Maredsous® Duiveltje Pikant 1 ui raketsla een paar stukjes tomaat een paar olijfjes ...
Pizza in een houtoven | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pizza-in-een-houtoven
... pizza in een houtoven - Leg hout in de houtoven en steek aan. Rol het deeg mooi op tot een grote worst, snij een stukje ervan en maak er een bolletje van. Strooi een beetje bloem op het werkvlak en rol het bolletje uit met een deegrol. Bestrooi de pizzaschep met een ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...
Recept voor Mini-pizza's met Brigand | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/mini-pizzas-met-brigand/
... Menugang: Aperitiefhapje Bereidingstijd: 90 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 plakken Brigand Toevoegen 150 g Noordzeegarnalen Toevoegen zout Toevoegen 450 g bladerdeeg ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Pizza met zalm, mozzarella en rucola - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/pizza-met-zalm/
... ld de warmgerookte zalm een mooi alternatief. Deze pizza voelt heel luxe en smaakt superlekker. Maak er 1 grote pizza van of maak mini-pizza's. Instructies Verwarm de oven voor op 220 C. Prepareer zo nodig je pizzabodem door hem, indien nodig, uit te rollen. Knijp het teentje knoflook uit en meng dit, samen met de oregano door de passata Verdeel deze saus over beide pizza's, gevolgd door de basilicum. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel ook deze over de pizzabodems gevolgd door de zalm en ui en bak in ca. 15 minuten goudbruin en knapperig. Haal de pizza uit de oven en strooi er wat rucola en kappertjes overheen. ...