Resultaten voor magret de canard jeroen meus

Canard à l'orange | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/canard-lorange

... canard à l'orange - Snij het vel van de eendeborsten in ruitjesvorm met een scherp mes, maar zorg dat je niet in het vlees zelf snijdt. Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klein klontje boter in de pan en leg er de eendeborstfilets in met het vel naar beneden. ...

Cassoulet met confit de canard en Parmaham - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/cassoulet/cassoulet-confit-canard-parmaham

... Cassoulet met confit de canard en Parmaham 6 personen 0 min voorbereiden 2 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten 250 g gedroogde flageolets 500 g gedroogde haricots blancs 4 kruidnagels ½ bol knoflook ...

Confit de canard met pommes sarladaises | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/confit-de-canard-met-pommes-sarladaises/

... Confit de canard met pommes sarladaises Pure kwaadaardigheid, dat straalt er uit de oogjes van de staatssecretaris voor Cultuur. Het voelt overduidelijk goed de stem van de rancune te mogen zijn, hoewel mij onduidelijk is waar die rancune vandaan komt. Of zou hij ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Carpaccio van gerookte eendenborst en bloedappelsien - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-gerookte-eendenborst-en-bloedappelsien

... Carpaccio van gerookte eendenborst en bloedappelsien - Deze carpaccio bevat ingrediënten van een klassieke ‘Canard à l’orange’, maar is toch helemaal anders dan de traditionele warme versie. jeroen gebruikt het sap van de bloedappelsienen in een pittige ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot ...

Jeroen Meus - Salade van eend met wortel en citrus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-van-eend-met-wortel-en-citrus

... Salade van eend met wortel en citrus - Het klassieke gerecht ‘canard à l’orange’ in een hedendaags jasje. Zo omschrijf je deze salade van eend het best. de eend gaart eerst in een zoetzure saus van citrus en gember om vervolgens geserveerd te ...