Resultaten voor mag je scampi terug opwarmen
https://www.prinsessenboontjes.be/post/scampi-s-van-ons-moeke-zaliger
... Scampi's van ons Moeke Zoonlief zat in dubio: hij vond dat we het super lekkere scampi recept van Moeke geheim moeten houden. Maar anderzijds ook; “zo wordt Moeke haar recept gedeeld, dat is ook mooi.” Intussen is hij heel fier op de superleuke reacties die er ...
Scampi met curry | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-curry
... scampi met curry - Pel de scampi's en haal de darmkanalen eruit. Verhit een beetje Fama in de wok en bak de scampi's kort aan elke kant aan. Draai ze om, kruid met peper en zout en voeg de curry eraan toe. Schil de appel, snijd hem in heel kleine blokjes en voeg deze ...
Scampi met look en boter | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-look-en-boter
... scampi met look en boter - Soms hoeft lekker eten niet moeilijk te zijn. Dit gerecht is super simpel en echt snel klaar. Serveer met een stukje brood en je hebt een heerlijke maaltijd. Pel de scampi's, laat de staart eraan en haal het darmkanaal eruit. Kruid de scampi's ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/267/scampis-met-limoen
... Scampi's met limoen - Frisse scampi-spiesjes - Spoel de limoenen, snij 4 ervan in partjes, pers de overblijvende uit. Pel de scampi's Pel en hak de knoflook. Meng de knoflook met het limoensap, de tuinkruiden, de olie, en een snuifje peper en zout. Laat ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-scampi-s
... toe en kruid volgens goesting. (Wij kruiden met Italiaanse kruiden.)Giet de pasta af en doe onmiddellijk terug in de kookpot. Er mag nog wat kookvocht van de pasta aan de pasta hangen.Roer enkele eetlepels groene pesto onder de pasta. Doe dit volgens goesting.Serveer met de gebakken scampi en geraspte parmezaan.Smakelijk.Stap voor stap foto's.Tips:Je kan in de verstoog hele lekkere verse groene pesto kopen.Ons receptje vind je hier terug onder Groene pesto je kan er nog tomaatjes bij serveren.Bereidingstijd:De scampi's pellen vraagt het meeste werk. je kan ook gepelde scampi's kopen.Nadien is het gerecht op 5 minuten klaar. ...
Scampi in de look | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-in-de-look
... scampi in de look - Pel de scampi en kruid ze. Bak de scampi's mooi bruin in de olie met een klontje boter erbij. Hak de look en voeg die erbij. Blus met wat citroensap en voeg er de peterselie en lookkruiden bij. Serveer met bruin brood. Ingrediënten 4 tenen look ...
Volkorenpasta met ratatouille en scampi’s | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkorenpasta-met-ratatouille-en-scampis
... Volkorenpasta met ratatouille en scampi’s - Schil en ontpit de tomaten. Snij de groenten in stukjes en laat ze samen met de kruiden en een beetje water op een zacht vuurtje stoven. Besprenkel de scampi' met citroensap en kruid ze met peper. Voeg de scampi toe aan ...
Auberginerolletjes met scampi | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/auberginerolletjes-met-scampi
... Auberginerolletjes met scampi - Snij de aubergine in de lengte in dunne schijven met een mandoline. Kruid de aubergineschijven en de scampi’s met peper, zout en Italiaanse kruiden. Leg een scampi op een aubergineschijf, rol de schijf op en steek er een stokje doorheen. ...
Krokantje van scampi | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/krokantje-van-scampi
... Krokantje van scampi - Voor de scampi: Was de scampi en verwijder de darmkanalen en de pantsers, maar niet de staarten. Marineer de scampi samen met de vissaus, het zout, de peper en de suiker. Leg ze vervolgens in het losgeklopte eiwit. Meng het paneermeel en de ...
Hapje: Scampi in bladerdeeg | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hapje-scampi-in-bladerdeeg
... Hapje: scampi in bladerdeeg - Nog op zoek naar een lekker hapje? Serveer deze scampi met een pittig dipsausje. Zoek je nog een lichte lunch? Maak een lekker slaatje en werk af met de scampi! Smakelijk! Pel de scampi en laat het staartje eraan. Kruid ze met peper en ...