Resultaten voor maatjes met asperges

Aardappelsalade met bonen, dille en maatjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelsalade-met-groene-bonen-dille-en-maatjes

... Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes - Als de maatjes in seizoen zijn, moet je ervan profiteren. Houd het lekker puur met een simpele aardappelsalade. - Blancheer de bonen in licht gezouten kokend water en koel af met ijskoud water. Snijd de geschilde ...

Maatjes met avocado | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/maatjes-met-avocado

... t de tomaat en snijd ze fijn. Snijd de avocado in blokjes en besprenkel ze met een beetje citroensap. Meng ze vervolgens met de tomaatjes, de look en 1 el zure room. Breng op smaak met peper en zout. Serveer dit met de maatjes en besprenkel het geheel met basilicumolie en balsamicoazijn. Versier met biesl ...

Hollandse maatjes met groene boontjes en zure room | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hollandse-maatjes-met-groene-boontjes-en-zure-room

... Hollandse maatjes met groene boontjes en zure room - Maak de maatjes schoon en snij ze in gelijke stukjes. Schik 2 stukjes tegen elkaar rechtopstaand op een bordje. Blancheer de boontjes heel kort en spoel in ijswater. Snij ze allemaal gelijk van grootte in partjes van ...

Maatjes met avocado-komkommersalade en mosterddressing | De Keuken van Sofie

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/maatjes-met-avocado-komkommersalade-en-mosterddressing

... ang is Sofie Dumont te gast bij Rob Vanoudenhoven. Ze kiezen voor vijf lekkere en eenvoudige gerechten. Op maandag kiezen ze voor maatjes met avocado-komkommersalade en een mosterdressing. Eenvoudig, lekker en ideaal recept om de week mee te beginnen.Tip: zo maak je echte mayonaise Begin met de salade. Spoel de waterkers en zwier droog. ...

Maatjes met tartaar van boontjes, pompelmoes en yoghurt | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/maatjes-met-tartaar-van-boontjes-pompelmoes-en-yoghurt

... ittewijnazijn. Schil en snij de rode ajuin fijn. Meng met wat azijn. Lepel er yoghurt bij. Dresseer alles op het bord. Vergeet de maatjes niet. Ingrediënten 8 maatjes 1 rode ui 3 pompelmoezen 1 scheutje olijfolie zwarte peper fleur de sel 1 el mosterd 400 g groene boontjes peper zout 1 el wittewijnazijn 2 el maïsolie 200 ml Griekse yoghurt 300 g aardappelen ...

Recept voor nieuwe haring met puree van sperziebonen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/nieuwe-haring-met-puree-van-sperziebonen

... aat uitlekken en pureer met een staafmixer. Doe de ui bij de puree en kruid af met peper en zout. werk af: Snijd de filets van de maatjes los. Smeer er wat van de bonenpuree over en rol op. Ingrediënten voor 6 personen 6 nieuwe haringen / maatjes 150 gsperziebonen 1/2 ui, in flinterdunne schijfjes 250 mlgroentebouillon versgemalen peper - zout ...

Japanse Maatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/japanse-maatjes

... met enkele scheutjes daikon afwerken. Ingrediënten appel (Granny Smith) gedroogd zeewier dille Japanse sojasaus daikonscheutjes maatjesharing ...

Gestoofde asperges - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/gestoofde-asperges

... Gestoofde asperges 2 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 20 asperges 250 g kruidenboter of roomboter nootmuskaat 100 g (boeren)ham, heel fijngesneden 4 eieren, gekookt en ...

Recept voor gepekelde maatjes met verse kruiden en citroen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gepekelde-maatjes-met-verse-kruiden-en-citroen

... 1 dag marineren. serveren: Laat uitlekken en dien op als hapje of bij een salade.   Ingrediënten 1 kgjonge haring / maatjes 500 gzeezout 1 rode ui 100 mlwitte balsamicoazijn 5 takjes dille 5 takjes dragon 2 blaadjes salie 3 blaadjes laurier 2 anijssterren 12 jeneverbessen 1 elpeperbolletjes 1 citroen ...

Asperges à la Flamande | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/asperges-la-flamande

... asperges à la Flamande - Maak de asperges schoon met een dunschiller. Leg ze in koud water en kook ze 10 à 15 minuten, afhankelijk van hun dikte. Laat de asperges uitlekken en leg ze op een bord. Plet de eieren en hak de peterselie fijn. Smelt de Fama. Haal de vetstof ...