Resultaten voor maïskolven in de miele stoomoven

Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gegrilde-maiskolf-met-boter-op-de-barbecue

... Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue - Een lekker bijgerechtje voor een barbecuefestijn! Borstel de maïskolven en verwijder desgewenst de groene bladeren. Kook de maïskolven gedurende 10 minuten gaar in ongezouten kokend water. Laat uitlekken en een beetje afkoelen.  ...

Maïskolven op het vuur | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/maiskolven-op-het-vuur

... maïskolven op het vuur - Week de maïskolven gedurende 30 minuten in water en droog goed af. Smelt de boter maar laat niet pruttelen en roer er de chili- of texmexkruiden onder. Trek de bladeren naar beneden (haal ze er niet af) en verwijder het hooi. Wrijf de kolf in met ...

Maïskolven, Maredsous en tomaatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/maiskolven-maredsous-en-tomaatjes

... g vuurtje. Dien de maïs kolven op met de Maredsous saus, enkele blokjes tomaat en de paprika poeder. Aan tafel! Ingrediënten 4 maïskolven 2 tomaten 250 g Maredsous® smeerkaas Dubbelroom 5 cl melk paprikapoeder ...

Recept voor geroosterde maïs met zoete chiliboter | njam!

http://www.njam.tv/recepten/geroosterde-mais-met-zoete-chiliboter

... bereiden: Kook de maïskolven in ruim ongezouten water in 15 minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken. Rooster de ancho chile 30 seconden boven een open vlam. Laat afkoelen, verwijder de zaadjes en snijd in stukjes. Maal de ancho chile in de keukenmachine, hij zal niet helemaal ...

Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus

... Scholfilet in dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 8 scholfilets 4 eetlepels citroensap 125 ml witte wijn 1 laurierblaadje 1 zakjes sauce Hollandaise 1 bekertje crème ...

Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/groenteterrine-tomaten-paprika-doperwten

... Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 500 g tomaten 1 groene paprika, in reepjes 1 rode paprika, in reepjes 300 g diepvriesdoperwten ...

Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven

... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, azijn ...

Kipburgers met gegrilde mais - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kipburgers-met-gegrilde-mais/

... grild en dan wordt geserveerd met een klontje roomboter en kruiden. Voilà: het recept voor Aziatische kipburgertjes met gegrilde maïskolven. Instructies Maal de kip in de blender of met de staafmixer fijn. Voeg de bosui, peper, koriander en sojasaus toe. Verdeel het gehakt wat je nu hebt in twee porties en maak van beiden een bal. Druk ze nu plat tot een burger. Zet de pan op hoog vuur. Laat deze heet worden en giet de olie erin. Bak de burgers gaar. Bak vervolgens de maïskolven enkele minuten, totdat ze licht beginnen te ve ...

Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven

... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk ...

Chocoladepotjes met walnoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/chocoladepotjes-walnoten

... Chocoladepotjes met walnoten 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 100 g pure chocolade (minstens 72% cacao) 80 g boter + extra voor het invetten 80 g suiker 1 zakje vanillesuiker ...