Resultaten voor light mayonaise maken

Tomaat garnaal | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/tomaat-garnaal

... Tomaat garnaal - Snijd de tomaten in kleine blokjes, vermeng ze met bieslook en gesnipperde sjalot. Meng de light mayonaise met de ketchup en tomatenpuree en 2 eetlepels water. Doe de tomatenmengeling in een kommetje, giet er een beetje cocktailsaus over. Doe daarboven ...

Volkoren brood met tonijnsalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkoren-brood-met-tonijnsalade

... okjes. Snipper de ui zeer fijn. Laat het blikje tonijn goed uitlekken en dep het droog met keukenpapier. Maak een dressing van de light mayonaise, yoghurt, ketchup. Meng alle ingrediënten goed onder elkaar en beleg de (getoaste) broodjes hiermee en beleg met sla als garnituur. Ingrediënten ½ komkommer ½ ui 2 el light mayonaise (max 35%vet) 2 el magere yoghu ...

Groentenburgers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/groentenburgers

... ten bruin aan in een pan in wat boter. Bak de burgers in een serveerringetje als je een mooie ronde vorm wilt. Meng de mayonaise, light room, look en peterselie. Serveer de burgers met wat sla en tomaten. Voeg de lookmayonaise toe. Ingrediënten 1 pijpajuin, in ringetjes gesneden ½ aubergine ½ prei ½ courgette 1 wortel 100 gr bloem 1 ei 1 el boter lookmayonaise 4 el mayonaise 1 el gehakte peterselie 1 scheutje light room 1 teentje look garnituur tomaat sla ...

Heerlijk lichte lunch in 1-2-3! Asperges met Ardeense ham en Maredsous light saus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/heerlijk-lichte-lunch-in-1-2-3-asperges-met-ardeense-ham-en-maredsous-light-saus

... Heerlijk lichte lunch in 1-2-3! Asperges met Ardeense ham en Maredsous light saus - Schil de asperges en snij de staartjes proper af. Bak de asperges op in wat boter of olie. Rol 3 asperges samen met een sneetje Ardense ham Meng de Maredsous light samen met de melk ...

Penne met scampi en zoete currydressing | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/penne-met-scampi-en-zoete-currydressing

... de paprika en ananas in fijne reepjes of blokjes. Meng alles onder elkaar in een grote kom. Zoete currydressing:Meng 4 eetlepels light mayonaise met 2 eetlepels water en één eetlepel van het sap van de ananas.Voeg hier één koffielepel currypasta aan toe, meng goed en giet over de pasta.   Ingrediënten 125 gr volkoren penne (ongekookt) 2 groene paprika's 150 gr witloof 200 gr scampi 2 schijven ananas op water Dressing 4 el light mayonaise (max 35 % vet) 2 el water 1 el ananassap 1 th lepel currypasta ...

Mayonaise

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mayonaise

... mayonaise - Niets lekkerder dan zelfgemaakte mayonaise voor bij de frietjes! Volg ons recept en leer mayonaise maken als een echte pro. - Roer de eidooier los met de mosterd.Giet er voorzichtig een straaltje olie op en blijf roeren. Druppel er een beetje azijn of citroensap ...

Gevulde eieren met bieslook en kwark (Mimosa eieren light) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gevulde-eieren/gevulde-eieren-bieslook-kwark-mimosa-eieren-light

... Gevulde eieren met bieslook en kwark (Mimosa eieren light) 4 stuks 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 3 waarderingen HapjeVegetarischHollands Ingrediënten 2 eieren ¼ ui, gesnipperd 4 sprietjes bieslook, fijngehakt 50 g magere kwark ...

Jeroen Meus - Mayonaise voor 300 man - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-voor-300-man

... mayonaise voor 300 man - Zelf mayonaise maken is een koud kunstje. mayonaise maken voor 300 man is niet veel moeilijker. Jeroen kruipt in de grootkeuken en gaat aan de slag met 20 eieren. Serveer deze klassieke saus met die andere Vlaamse klassieker: stoofvlees-friet! ...

Frietjes uit de oven met light dipsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/frietjes-uit-de-oven-met-light-dipsaus

... Frietjes uit de oven met light dipsaus - Geen friteuse bij de hand? Een andere manier om frietjes te maken is in de oven. Handig, lekker en zelfs gezonder.  Meng de Maredsous® met de yoghurt en de kruiden. Voeg peper en zout toe en zet 2 uur in de koelkast. Verwarm ...

Stokbrood met Parmaham, Parmigiano Reggiano, erwtenspruiten en basilicummayonaise | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stokbrood-met-parmaham-parmigiano-reggiano-erwtenspruiten-en-basilicummayonaise

... r geschaafde Parmigiano Reggiano 8 sneetjes Parmaham basilicummayonaise 20 basilicumblaadjes 1 el olijfolie 1 el olijfolie 125 gr light mayonaise 2 th lepel citroensap 10 gr geraspte Parmigiano Reggiano zout en versgemalen zwarte peper ...